Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Επίσημος χορηγός του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Επίσημος χορηγός του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Ανακοινώθηκε σήμερα, η έναρξη της χορηγίας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου.
Συγκεκριμένα, η Τράπεζα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είναι επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και της Εθνικής Ομάδας Στίβου για την περίοδο 2010-2011.
Απευθύνοντας χαιρετισμό στους παράγοντες του συνδέσμου και στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Σε μια εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται να στραφεί προς τις κλασικές αξίες που εκείνη ανέδειξε, το ΤΤ είναι κοντά στον κλασικό αθλητισμό και στους Έλληνες αθλητές.
Γιατί πιστεύουμε στους Έλληνες αθλητές και ελπίζουμε ότι θα τους φέρουμε γούρι!»
Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής δήλωσε:
«Σε δύσκολες στιγμές το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πραγματοποιεί σύμβαση χορηγίας που έχει κλασικό χαρακτήρα… Να είστε βέβαιοι ότι τα χρήματα θα πιάσουν τόπο στις δύσκολες αναμετρήσεις»
Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, αφού έκανε γνωστό ότι από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο  Στίβου της Νορβηγίας, το επόμενο Σαββατοκύριακο, το λογότυπο του ΤΤ θα βρίσκεται στη φανέλα των Εθνικών  Ομάδων  Στίβου Ανδρών και Γυναικών επεσήμανε:
«Με τη χορηγία του το ΤΤ δηλώνει ότι είναι μια τράπεζα που δεν έχει μόνο επάρκεια κεφαλαίου, αλλά και επάρκεια κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς.»
Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και οι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού Αθανασία Πέρρα, Πρωταθλήτρια Τριπλούν και Κώστας Δουβαλίδης, Πρωταθλητής 110 μ. μετ’ εμποδίων που ευχαρίστησαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τη στήριξή του και δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στους αγώνες που ακολουθούν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης