Επιχειρηματικά

Το ΤΤ βραβεύεται από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Το ΤΤ βραβεύεται από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο
Μία ακόμη τιμητική βράβευση προστέθηκε στη φαρέτρα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αυτή τη φορά από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, κατά την κοπή πίτας του Συλλόγου, σε ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξη που δέχεται από την Τράπεζα.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και τον αθλητικό χώρο έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.
Το ΤΤ ήταν εκεί προσφέροντας τη στήριξή του στον πρώτο αθλητικό Σύλλογο στη χώρα μας, που μετρά φέτος 118 χρόνια από την ίδρυσή του.
Μοιράζοντας κουμπαράδες σε μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η Τράπεζα κατάφερε να «δανειστεί» λίγο από τη μαγεία των αθλητών και την αίγλη του σημαντικού έργου που επιτελεί ο σύλλογος στον αθλητισμό και τη νέα γενιά τόσα χρόνια, ωστόσο πήρε πίσω ένα πολύ μεγαλύτερο δώρο: Σε μια ένδειξη αναγνώρισης απονεμήθηκε από το Σύλλογο τιμητική πλακέτα συνοδευόμενη με κολακευτικά λόγια για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τους ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε να τιμούμε την όμορφη σχέση συνεργασίας που έχουμε χτίσει, με κάθε δυνατό τρόπο!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης