Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΕΛΠΕ - ΜΟΗ - ΟΤΕ

tags :
ΕΛΠΕ - ΜΟΗ - ΟΤΕ
ΕΚΘΕΣΗ - UBS: Για τα ΕΛΠΕ θέτει τιμή-στόχο τα 6,25 ευρώ και ΟΥΔΕΤΕΡΗ σύσταση. Προβλέπει πως το α΄ τρίμηνο τα EBITDA θα κινηθούν στα 57 εκατ. ευρώ και τα κέρδη ανά μετοχή στα -0,04 ευρώ (ζημιές 13 εκατ.) και αναφέρει πως η εταιρεία εξετάζει την πιθανότητα έκδοσης ενός νέου ομολόγου ώστε να περιορίσει τα κόστη.

Σε ότι αφορά την ΜΟΗ διατηρεί την τιμή-στόχο των 9 ευρώ και την ΟΥΔΕΤΕΡΗ σύσταση τονίζοντας ότι παραμένει κορυφαία επιλογή της στον κλάδο. Προβλέπει ότι τα EBITDA θα ανέλθουν στα 49 εκατ. και τα κέρδη ανά μετοχή στα 0,06 ευρώ (καθαρή κερδοφορία 7 εκατ.). Επισημαίνει ότι η εταιρεία κερδίζει μερίδιο Αγοράς στα μεταφορικά καύσιμα, ενώ δεν αποκλείει την διανομή ενδιάμεσου μερίσματος.

ΕΚΘΕΣΗ - IBG: Σε "Αγορά" από "Διακράτηση" αναβαθμίζει την σύσταση για την μετοχή του ΟΤΕ διατηρώντας την τιμή-στόχο των 14 ευρώ. Ως καταλύτες για την μετοχή η IBG ξεχωρίζει την σταθεροποίηση των εγχώριων δραστηριοτήτων, την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού, αλλά και τις όποιες θετικές εξελίξεις από το ρυθμιστικό μέτωπο.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης