Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σαμαράς: Κλείνουμε την αμαρτωλή ΕΡΤ για ανοίξουμε μία δημόσια και όχι κρατική και κομματική τηλεόραση - Έχω τα κότσια και τη βούληση να τα βάλω με τις συντεχνίες - Τέλος τα προνόμια, η σπατάλη, η αδιαφάνεια - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα

tags :
Σαμαράς: Κλείνουμε την αμαρτωλή ΕΡΤ για ανοίξουμε μία δημόσια και όχι κρατική και κομματική τηλεόραση - Έχω τα κότσια και τη βούληση να τα βάλω με τις συντεχνίες  - Τέλος τα προνόμια, η σπατάλη, η αδιαφάνεια - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα
(upd3)"Κλείνουμε την αμαρτωλή ΕΡΤ για ανοίξουμε μία δημόσια και όχι κρατική και κομματική τηλεόραση", δήλωσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και υπεραμυνόμενος για μια ακόμη φορά της απόφασής του για το λουκέτο.
Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός "μέχρι τώρα κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και τώρα τους έπιασε ο πόνος. Αδιαφορούν για τις απολύσεις στα ιδιωτικά μέσα και κόβονται για την ΕΡΤ. Κάποιοι προσπαθούν να διασώσουν το χθες".
Για τους αντιπάλους μας κυριαρχεί η πολιτική σκοπιμότητα, ανέφερε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός για να ανταπανταντήσει "Εμείς παλεύουμε για αξιοκρατία και εξωστρέφεια".
"Πρέπει να καταργήσουμε τα προνόμια των ολίγων. Όταν μιλάνε για δικαιώματα, εννοούν προνόμια", πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς για να συμπληρώσει "Συγκρουόμαστε με τα προνόμια των λίγων".
Επανερχόμενος στο θέμα της ΕΡΤ, την χαρακτήρισε εκ νέου σύμβολο αδιαφάνειας και σπατάλης και διεμήνυσε "Είχαμε μία ΕΡΤ γεμάτη απίστευτα σκάνδαλα"
"Έχουμε και τα κότσια και τη βούληση να τα βάλουμε με τις συντεχνίες", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός για να υποστηρίξει σε υψηλούς τόνους: Τέλος τα προνόμια, η σπατάλη και η αδιαφάνεια. "Προωθούμε κάτι που πάει την χώρα μπροστά", επανέλαβε.
"Δεν φερθήκαμε εκδικητικά στους εργαζομένους της ΕΡΤ", έσπευσε να υποστηρίξει στη συνέχεια.
"Χωρίς τέτοιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις η χώρα θα βουλιάξει", επισήμανε ο κ. Σαμαράς, υποστηρίζοντας πως "Είναι καλύτερα να κοιμάσαι με όνειρα, παρά να ζεις με εφιάλτες".
"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα", τόνισε ο πρωθυυπουργός, εξαπολύοντας εκ νέου σφοδρή επίθεση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης