Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Οι απανωτές γκάφες της διοίκησης της Εθνικής δεν έχουν προηγούμενο - Μετά την εθελουσία, σε φιάσκο οδηγείται και η διαχείριση των αυξήσεων κεφαλαίου

tags :
 Οι απανωτές γκάφες της διοίκησης της Εθνικής δεν έχουν προηγούμενο -  Μετά την εθελουσία, σε φιάσκο οδηγείται και η διαχείριση των αυξήσεων κεφαλαίου
Οι απανωτές γκάφες στην διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, από την διοίκηση της Εθνικής τράπεζας δεν έχει κανένα προηγούμενο.
Πρόκειται για παιδαριώδη λάθη που εκθέτουν την διοίκηση και την Εθνική τράπεζα συνολικά.

Μετά το φιάσκο της εθελουσίας που ανακοινώθηκε και μπλόκαρε η DGCom και αναζητείται λύση για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, σε φιάσκο οδηγείται η διαχείριση του μείζονος ζητήματος της αύξησης κεφαλαίου.
Η διοίκηση της Εθνικής θεωρώντας ότι θα πάρει μεγαλύτερη παράταση πέραν από αυτή που ατύπως δόθηκε έως τα τέλη Μαΐου, είχε προχωρήσει σε πλημμελή προετοιμασία, επικαλούμενη προσχηματικά την διαδικασία συγχώνευσης με την Eurobank.
Η πρόταση που είχε εξεταστεί μάλιστα ήταν να υλοποιηθούν 2 αυξήσεις κεφαλαίου μια για την Εθνική και μια για την Eurobank όπως αναφέρεται και στο νέο αναθεωρημένο μνημόνιο.
Η πραγματικότητα είναι ότι η διοίκηση της Εθνικής έχει υποπέσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε γκάφες που δεν έχουν προηγούμενο.
Πάντως στις...δήθεν εξελίξεις, παρενέβη και ο Γιάννης Στουρνάρας ο υπουργός οικονομικών αναφέροντας ότι δεν θα υπάρξουν αλλλαγές στα πλάνα ανακεφαλαιοποίησης ή αναδιάρθρωσης των ελληνικών τραπεζών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης