Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη του Fr. Ηοllande στην Ελλάδα - Στην Αθήνα στις 19 Φεβρουαρίου ο Γάλλος πρόεδρος - Κομίζει μήνυμα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων - Σύμμαχο για την στήριξη της ανάπτυξης αναζητά ο Σαμαράς

tags :
Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη του Fr. Ηοllande στην Ελλάδα - Στην Αθήνα στις 19 Φεβρουαρίου ο Γάλλος πρόεδρος - Κομίζει μήνυμα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων - Σύμμαχο για την στήριξη της ανάπτυξης  αναζητά ο Σαμαράς
Ανακοινώθηκε επισήμως, πριν από λίγο, η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Fr. Hollande στην Ελλάδα.
Ο Γάλλος πρόεδρος θα βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.
Η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας, αφού θα λάβει χώρα μόλις δύο 24ωρα πριν την συνεδρίαση του Euro Working Group στις 21 Φεβρουαρίου, οπότε και θα συζητηθεί η εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.
Με το ταξίδι του αυτό, ο Γάλλος πρόεδρος θα μεταφέρει στην ελληνική κυβέρνηση το μήνυμα των ισχυρών της Ευρωζώνης, το οποίο δεν είναι άλλο από την ανάγκη τήρησης των δεσμεύσεων της ελληνικής πλευράς προς τους πιστωτές της, με αιχμή την επιτάχυνση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.
Από την πλευρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός Α. Σαμαράς καλείται να πείσει τον Γάλλο πρόεδρο για την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και για την ανάγκη στήριξης της ανάπτυξης.
Ο Hollande άλλωστε είναι γνωστός υπέρμαχος της ανάπτυξης...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης