Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Bενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια για την υπόθεση της λίστας Lagarde - Eίναι αμήχανος και κινείται σε στρατηγικό αδιέξοδο - Δεν απέκρυψα, ούτε παραποίησα τη λίστα

tags :
Bενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια για την υπόθεση της λίστας Lagarde -  Eίναι αμήχανος και κινείται σε στρατηγικό αδιέξοδο - Δεν απέκρυψα, ούτε παραποίησα τη λίστα
(upd4)Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, κατηγορώντας ευθέως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως επιδιώκει την κατάρρευση της τρικομματικής κυβέρνησης.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος "Η χώρα μπαίνει σε μία νέα φάση σταθεροποίησης εν μέσω πολλών δυσκολιών. Στόχος μας είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας και της ισοτιμίας μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης"
"Οι συνασπισμένες δυνάμεις της οπισθοδρόμησης βρίσκονται σε κατάσταση υψηλής νευρικότητας", διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.
"Το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας. Το ρεσάλτο του ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο το ΠΑΣΟΚ. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πέσει η κυβέρνηση. Η επίθεση εις βάρος μου στοχεύει στην πτώση της κυβέρνησης", τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Και υποστήριξε: "Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε αμήχανοι, σε στρατηγικό αδιέξοδο, δεν έχετε πρόταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα εκκρεμές... παραπαίει ανάμεσα στις αριστερίστικες πρακτικές και τον συμβατικό παλαιοκομματισμό".
Και πρόσθεσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα εκκρεμές ανάμεσα στην ανοχή της βίας και την αναζήτηση πιστοποιητικών νομιμοφροσύνης. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια για την λίστα Lagarde. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την λίστα σε μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση".
Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, "Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραποίησαν και αντέστρεψαν τα δεδομένα για την λίστα Lagarde. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμόρφωσε επικοινωνιακό κλίμα μέσω της αποσιώπησης και της διαστρέβλωσης. Υπήρξε δίκτυο οργανωμένων συκοφαντικών διαρροών".
"Ο Βαξεβάνης αποτελεί έγκριτο δημοσιογράφο και όργανο του ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε σε εξαιρετικά επικριτικό ύφος ο κ. Βενιζέλος.
"Ούτε απέκρυψα ούτε υπεξήγαγα την λίστα, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ", υποστήριξε στη συνέχεια.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι απέκρυψα και υπεξήγαγα τη λίστα. Από ποιον; Από το ΣΔΟΕ που την είχε; Ποια λίστα; Την άτυπη ψηφιακή φωτοτυπία; Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κάλυψα μεγαλοπαράγοντες. Ποιους; Αυτούς που ήδη γνώριζε το ΣΔΟΕ; Αυτούς που είναι σε λίστες που έστειλα για έλεγχο;", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
"Δεν ενημερώθηκα από τον προκάτοχό μου για τη λίστα Lagarde. Δεν ήταν αρμοδιότητα του υπουργού η πορεία των ερευνών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διαβάσει τα πρακτικά της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και τις καλά επιλεγμένες συνεντεύξεις του κ. Διώτη στον Τύπο. Εντολή ελέγχου είχε δοθεί στον Διώτη ήδη με την αποστολή του ψηφιακού υλικού στο ΣΔΟΕ", πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης