Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Πέντε οι υποψήφιοι για το ποσοστό της ATEBank στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης - Δελεαστικές οι δεσμευτικές προσφορές που έχoυν υποβληθεί - Μεταξύ Πολωνών, Γάλλων και Βούλγαρων η μάχη διεκδίκησης

tags :
Πέντε οι υποψήφιοι για το ποσοστό της ATEBank στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης - Δελεαστικές οι δεσμευτικές προσφορές που έχoυν υποβληθεί - Μεταξύ Πολωνών, Γάλλων και Βούλγαρων η μάχη διεκδίκησης
(upd)Πέντε (5) συνολικά υποψήφιοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της βιομηχανίας Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. (υπό  Ειδική Εκκαθάριση) σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης.
Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού για την πώληση πακέτου μετοχών της "Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης", στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είχαν προκριθεί εννέα (9) υποψήφιοι.

Νωρίτερα το www.bankingnews.gr ανέφερε:

Αυξημένο ενδιαφέρον για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης - Δελεαστικές οι προσφορές που έχoυν υποβληθεί - Μεταξύ Πολωνών, Γάλλων και Βούλγαρων η μάχη διεκδίκησης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας αναζήτησης στρατηγικού συμμάχου στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, θυγατρικής της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, και με βάση πληροφορίες αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί η λίστα των ενδιαφερομένων που υπέβαλλαν δεσμευτική προσφορά.
Με βάση πρώτες πληροφορίες, το ενδιαφέρον ήταν μεγαλύτερο από την προηγούμενη διαδικασία πώλησης. Η μάχη για την εξαγορά της ΕΒΖ φαίνεται ότι μάλλον θα δοθεί μεταξύ Πολωνών, Γάλλων και Βούλγαρων με τις αντίστοιχες εταιρείες που εκπροσωπούνται από τις χώρες αυτές.
Μέσα στο πρώτο 15νθημερο του Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η short list και μέχρι τέλος Ιανουαρίου πιθανότατα να υπάρξει ο τελικός πλειοδότης για την ΕΒΖ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης