Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Γ. Στουρνάρας: Την επόμενη εβδομάδα θα λυθούν οι εκκρεμότητες – Αν η έκθεση της Τρόικας είναι θετική ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση στα μέσα Νοεμβρίου - Μπορούν να αποφευχθούν οι μειώσεις στις αποζημειώσεις

Γ. Στουρνάρας:  Την επόμενη εβδομάδα θα λυθούν οι εκκρεμότητες – Αν η έκθεση της Τρόικας είναι θετική ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση στα μέσα Νοεμβρίου  - Μπορούν να αποφευχθούν οι μειώσεις στις αποζημειώσεις
Τα εναπομείναντα ζητήματα για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις περικοπές στο δημόσιο τομέα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Τρόικα  θα λυθούν την ερχόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας στους Financial Times.
Αν κλείσει η συμφωνία και η Τρόικα συντάξει μια θετική έκθεση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη εκταμίευση της δόσης των 31,2 δις. ευρώ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών.
«Έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα τα ζητήματα. Μένει μόνο ένας συμβιβασμός για τα εργασιακά ζητήματα και τις αλλαγές στο δημόσιο, ώστε να οριστικοποιηθούν τα μέτρα», υπογράμμισε ο Έλληνας αξιωματούχος.
Ο  κ. Στουρνάρας τόνισε ότι οι προτάσεις της τρόικας έχουν ήδη καλυφθεί από νόμους που έχουν ψηφιστεί νωρίτερα εντός του έτους, ενώ οι μειώσεις στις αποζημιώσεις των χαμηλότερα αμειβόμενων εργαζομένων μπορούν να αποφευχθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης