Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Προσοχή – Σε κρίσιμα τεχνικά σημεία στήριξης το ΧΑ – Λογικά πρέπει να υπάρξει αντίδραση- αναλαμπή στις 580 μονάδες – Αν η πτώση συνεχιστεί και σπάσουν και οι 550 μονάδες το ΧΑ θα δει νέα χαμηλά …

tags :
Προσοχή – Σε κρίσιμα τεχνικά σημεία στήριξης το ΧΑ – Λογικά πρέπει να υπάρξει αντίδραση- αναλαμπή  στις 580 μονάδες – Αν η πτώση συνεχιστεί και σπάσουν και οι 550 μονάδες το ΧΑ θα δει νέα χαμηλά …
Σε ιδιαίτερα κρίσιμα τεχνικά σημεία βρίσκεται το ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο έφθασε κοντά στις 585 μονάδες, έσπασε δηλαδή και το ψυχολογικό φράγμα των 600 μονάδων με όγκο αυξημένο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Τα επίπεδα των 580 μονάδων θεωρούνται και είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα.
Με βάση την λογική θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση στις 580 μονάδες και το ΧΑ να επιχειρήσει να σπάσει εκ νέου τις 600 μονάδες ή και υψηλότερα.
Αν αντιθέτως στις 580 μονάδες δεν υπάρξει ουσιώδης αντίδραση και σπάσουν και οι 550 μονάδες τότε το ΧΑ θα επιχειρήσει να δει νέα χαμηλά προς την ζώνη των 450 μονάδων.
Όμως παρά την ένταση της πτώσης σήμερα στις τράπεζες και στον εικοσάρη η λογική λέει ότι θα υπάρξει  αντίδραση – αναλαμπή στις 580 μονάδες.
Για την ώρα η αγορά δεν είναι έτοιμη να δει ιστορικά χαμηλά.
Σε βάθος 4-6 εβδομάδων δεν μπορεί να αποκλειστεί το ΧΑ, αν η συγκυρία επιδεινωθεί να δει όντως νέα ιστορικά χαμηλά.
Για την ώρα οι 580 μονάδες είναι κρισιμότατες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης