Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Προκαλεί ο Marc Faber - Η Ελλάδα και κάθε αδύναμη ευρωπαϊκή χώρα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ!

Προκαλεί ο Marc Faber - Η Ελλάδα και κάθε αδύναμη ευρωπαϊκή χώρα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ!
Το καλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα στον κόσμο είναι ένα: Μικρές χώρες, εθνικά νομίσματα και αποφυγή κάθε είδους μεγάλης ένωσης...
Την ώρα που όλοι μιλούν για το τέλος της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, τη μείωση των κινδύνων στην Ευρωζώνη, καθώς και για την ανάκαμψη των χωρών της περιφέρειας, ο γνωστός αναλυτής Marc Faber έρχεται εκ νέου να ταράξει τα νερά!
Ο λόγος; Οι σημερινές του δηλώσεις - προτροπές περί αποχώρησης από το ευρώ της Ελλάδας, αλλά και όλων των μικρότερων χωρών της Ευρωζώνης!
"Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και άλλες χώρες θα πρέπει σοβαρά να εξετάσουν το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ευρωζώνη", σχολιάζει χαρακτηριστικά.
Όπως εξηγεί "το καλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα στον κόσμο είναι ένα: Μικρές χώρες, εθνικά νομίσματα και αποφυγή κάθε είδους μεγάλης ένωσης!".
"Θα σύστηνα σε κάθε μικρή ευρωπαϊκή χώρα να εγκαταλείψει το ευρώ", επαναλαμβάνει ο Faber.
"Eάν αναζητήσετε τις χώρες με την καλύτερη ευημερία και τις περισσότερες προοπτικές... αυτές είναι χωρίς αμφιβολία η Σιγκαπούρη, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Ελβετία... Κράτη μικρά που συστήνουν μικρές κοινωνίες", προσθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης