Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στην Τουρκία ο πρόεδρος του ΧΑ Σωκράτης Λαζαρίδης

tags :
Στην Τουρκία ο πρόεδρος του ΧΑ Σωκράτης Λαζαρίδης
Στην Κων/λη θα βρεθεί την Πέμπτη ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης προσεκλημένος του Τουρκικού χρηματιστηρίου με αφορμή την εκδήλωση για τα 25 χρόνια του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης. 
Στο συνέδριο που γίνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο κύριος Λαζαρίδης, θα μιλήσει σε πάνελ με θέμα  «Προκλήσεις για τις αγορές και τα Χρηματιστήρια». Στο πάνελ συμμετέχουν επίσης ο κ. Huseyin Erkan, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης, ο κύριος Meyer S. FRUCHER, αντιπρόεδρος του NASDAQ OMX Group, In, ο κύριος Dominique CERUTTI, Πρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του NYSE Euronext, ο κύριος Frank GERSTENSCHLAGER Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του  FWB Frankfurter Wertpapierborse (Frankfurt Stock Exchange – Χρηματιστήριο της
Φρανκφούρτης).
Moderator του πάνελ θα είναι ο Bruce WEBER, Υπεύθυνος Διαχείρισης Πληροφορίας (Information Management)  από το London Business School Στην έναρξη του συνεδρίου θα παραστούν επίσης οι κ.κ. Vedat Akgiray, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας, Ali BABACAN, Υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας. Εχει πρσκληθεί στην εκδήλωση και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Tayyip Erdogan.

Επίσημοι ομιλητές του Συνεδρίου είναι οι:
Robert Mundell, κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας (1999)
Rodrigo de RATO, πρώην Δ/νων Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
και
Ronald ARCULLI, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Χρηματιστηρίων

Στο συνέδριο θα συζητηθούν διάφορα θέματα όπως:
Η νέα εποχή του κανονιστικού πλαισίου για τα Χρηματιστήρια
Νέες τεχνολογίες και καινοτομίες για τα Χρηματιστήρια
Διεθνής και τοπική συνεργασία μεταξύ των Χρηματιστηρίων.

Aνέστης Ντόκας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης