Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Citibank Ελλάδος;

tags :
     Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Citibank Ελλάδος;
Μισθούς 36 έως 48 μηνών και ασφαλιστική κάλυψη 12 μηνών περιλαμβάνει το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου που θα ακολουθήσει η Citibank Ελλάδος στο πλαίσιο μείωσης των τραπεζικών δραστηριοτήτων της.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το εύρος των αποζημιώσεων λόγω της εθελούσιας εξόδου θα φθάσει τα 65 με 75 χιλ ευρώ κατά μέσο όρο να και είναι προφανές ότι το ύψος της εκάστοτε αποζημίωσης καθορίζεται από τις μηνιαίες απολαβές του κάθε εργαζόμενου.
Η εξοικονόμηση πόρων και μείωση των λειτουργικών δαπανών για την Citibank Ελλάδος είναι μονόδρομος άπαξ και η τράπεζα εμφανίζει σημαντική συρρίκνωση δραστηριοτήτων.
Η εθελούσια έξοδος που υλοποιείται αποτελεί αναγκαίο κακό για την κατάσταση που έχει περιέλθει η τράπεζα την οποία έχει παρουσιάσει αναλυτικά το www.bankingnews.gr.
Για το αν θα είναι η τελευταία εθελούσια έξοδος και το τελευταίο κλείσιμο καταστημάτων ουδείς μπορεί να αναφέρει ακόμη.

Υποσημείωση
Πρόσφατο δημοσίευμα του www.bankingnews.gr  που έφερε τον τίτλο «Ποιος ευθύνεται για την κατάρρευση της Citibank Ελλάδος και τα 400 εκατ ευρώ ζημία; – Ποιο είναι το κρυφό στρατηγικό σχέδιο;» προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
Δεχθήκαμε πλήθος τηλεφωνημάτων από στελέχη και εργαζομένους της Citibank.
Το μόνο που θα πούμε είναι ότι λόγω της ευρύτερης αναστάτωσης που έχει προκληθεί το www.bankingnews.gr θα συνεχίσει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στην τράπεζα και να σας ενημερώνει για τα νέα σχέδια και στρατηγικές.
Οι τόνοι πρέπει να πέσουν καθώς προέχει η αποκατάσταση της ηρεμίας στο εσωτερικό της τράπεζας.
Ωστόσο εμείς θα είμαστε εδώ και θα καταγράφουμε τα πάντα και θα παρακολουθούμε τα πάντα….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης