Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού – Ο ΟΤΕ στο επίκεντρο

ΧΑ: Μεταβλητότητα με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού – Ο ΟΤΕ στο επίκεντρο
Τα αποτελέσματα σήμερα του ΟΤΕ και αύριο των Τράπεζα Πειραιώς και ΕΛΠΕ θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των επενδυτών
Σχετικά Άρθρα
Ανοδικό άνοιγμα δείχνουν τα ευρωπαϊκά παράγωγα και οι αναλυτές περιμένουν πως η εγχώρια αγορά μπορεί να ακολουθήσει με επιλεκτικές τοποθετήσεις χωρίς να αποκλείεται αύξηση της μεταβλητότητας και συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών.
Οι χθεσινές πιέσεις πιθανότατα θα ενεργοποιήσουν κάποιους αγοραστές αλλά συνολικά η αγορά παραμένει σε βραχυπρόθεσμα υπεραγορασμένα επίπεδα.
Τα αποτελέσματα του ΟΤΕ που δημοσιεύονται πριν το άνοιγμα της αγοράς θα βάλουν τη μετοχή σήμερα στο επίκεντρο με τους αναλυτές να περιμένουν τα σχόλια της διοίκησης για τις προοπτικές του 2023 και για το πρόγραμμα επιβράβευσης των μετόχων. Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών περιμένουν μέρισμα 0,61 ευρώ ανά μετοχή.
Σημειώνεται πως αύριο ανακοινώνουν αποτελέσματα η Τράπεζα Πειραιώς και τα ΕΛΠΕ.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα υποδεικνύουν θετικό άνοιγμα καθώς οι αγοραστές σπεύδουν να τοποθετηθούν μετά την πρόσφατη πτώση.

Piraeus Securities
Λόγω της ανάμικτης ψυχολογίας στις ξένες αγορές περιμένουμε από την εγχώρια αγορά να κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.
Σε εταιρικό επίπεδο, ο ΟΤΕ θα βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα καθώς δημοσιεύει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της αγοράς με τους επενδυτές να εστιάζουν κυρίως στην εκτίμηση για το 2023 και στην αμοιβή των μετόχων.

Optima Bank
Περιμένουμε αντίδραση σήμερα με τον ΟΤΕ να είναι στο επίκεντρο. 

Euroxx
Η αγορά φαίνεται κορυφωμένη βραχυπρόθεσμα και περιμένουμε οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να συνεχιστούν.

Beta
Περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας καθώς οι επενδυτές ενδέχεται να περιμένουν μία καλύτερη ροή ειδήσεων.

Κύκλος
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει σήµερα πριν τη συνεδρίαση τα αποτελέσµατα για τη χρήση του 2022. Το sell off στην Wall Street αποτέλεσε µια καλή αφορµή για διόρθωση και στην ελληνική αγορά µε την πλησιέστερη στήριξη στον Γ.∆. να εντοπίζεται περίπου στις 1086 µονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης