Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά το ράλι στο εξωτερικό λόγω Nord Stream

XA: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά το ράλι στο εξωτερικό λόγω Nord Stream
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο η Lamda Dev.
Σχετικά Άρθρα

Οι πληροφορίες για επανεκκίνηση του αγωγού Nord Stream 1 την Πέμπτη 21 Ιουλίου, έδωσαν ώθηση χθες στις αγορές, αλλά το ελληνικό χρηματιστήριο δεν ακολούθησε.
Οι αναλυτές σημειώνουν πως θα μπορούσε να εκδηλωθεί μία αντίδραση και να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ το άνοιγμα στην Ευρώπη αναμένεται ήπια ανοδικό, αλλά χθες ο DAX όχι μόνο ξεπέρασε τις 13.000 μονάδες αλλά βρέθηκε πάνω από τις 13.300 μονάδες.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Lamda, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη η ενημέρωση των αναλυτών.
Επίσης, σήμερα ξεκινάει η δημόσια εγγραφή για το εταιρικό ομόλογο της CPLP Shipping Holdings, θυγατρική της Capital Product Partners, ύψους έως 100 εκατ. ευρώ και με εύρος απόδοσης από 4,40% έως 4,90%.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ήπιο ανοδικό άνοιγμα, λόγω των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι η Gazprom θα επανεκκινήσει τη ροή αερίου μέσω του Nord Stream την Πέμπτη.

Euroxx
Αν αληθεύουν, τα νέα για την εκκίνηση του Nord Stream θα μπορούσαν να σπρώξουν υψηλότερα την αγορά σήμερα.

Beta
Εν αναμονή της αυριανής απόφασης της ΕΚΤ για τα επιτόκιο και το θετικό κλίμα που καταγράφτηκε χθες στις διεθνείς αγορές μετά και την ανακοίνωση επανεκκίνησης του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream αναμένεται θετικό άνοιγμα σήμερα αλλά με περιορισμένους όγκους συναλλαγών για μία ακόμα ημέρα.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση είναι πτωτική (bear market) με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 στις 869,74 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 779 και 770 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 840 και 867 μονάδες.
Ο Μάριο Ντράγκι θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του κοινοβουλίου για να εξακριβωθεί αν διαθέτει ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ η Lamda Development θα ανακοινώσει σήμερα τα αποτελέσματα του 1ου τριμήνου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης