Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Στις ξένες αγορές θα παραμείνει στραμμένη η προσοχή

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Στις ξένες αγορές θα παραμείνει στραμμένη η προσοχή
Ο χαμηλός τζίρος δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, παρά τη δυνατή χθεσινή κίνηση της αγοράς, η οποία αυτονομήθηκε έναντι των αγορών του εξωτερικού, με επιλεκτικές τοποθετήσεις
Σχετικά Άρθρα

Συσσώρευση πέριξ των 800 μονάδων περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να ανησυχούν για τις πληθωριστικές πιέσεις και την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, μετά και τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Ο χαμηλός τζίρος δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, παρά τη δυνατή χθεσινή κίνηση της αγοράς, η οποία αυτονομήθηκε έναντι των αγορών του εξωτερικού, με επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Σήμερα οι μετοχές της Space Hellas διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,12 ευρώ ανά μετοχή μικτό ή καθαρό μετά το φόρο 0,114 ευρώ ανά μετοχή.
Να σημειωθεί πως χθες από τη συνέντευξη τύπου του ΤΑΙΠΕΔ βγήκε η πολύ θετική είδηση πως το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο

Eurobank Εquities
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα, λόγω και των μικτών τάσεων των αγορών στο εξωτερικό, καθώς οι επενδυτές παραμένουν ανήσυχοι αναφορικά με τις πληθωριστικές πιέσεις και τις οικονομικές προοπτικές.

Piraeus Securities
Σε αυτό το περιβάλλον επαναδιατυπώνουμε την προτίμησή μας σε αμυντικές μετοχές όπως Coca Cola, Jumbo καθώς και Motor Oil λόγω των ισχυρών περιθωρίων διύλισης.

Euroxx
Περιμένουμε αυξημένη μεταβλητότητα μετά τα χθεσινά στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ αλλά και την πορεία της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου που έφτασε στο 1.

Beta
Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να στηρίξει τα τρέχοντα επίπεδα καθώς βρίσκονται σε υπερπουλημένα τεχνικά σημεία.
Οι επενδυτές θα έχουν μία πρώτη εικόνα από τα τραπεζικά αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου των ΗΠΑ που δημοσιεύονται σήμερα.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση είναι πτωτική (bear market) με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 στις 872,56 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 779 και 770 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 840 και 867 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης