Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Διατήρηση του ανοδικού κλίματος περιμένουν οι αναλυτές – Η Fourlis στο επίκεντρο

XA: Διατήρηση του ανοδικού κλίματος περιμένουν οι αναλυτές – Η Fourlis στο επίκεντρο
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Fourlis μετά τη δημοσίευση των αδύναμων αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο, αλλά και η Lamda η οποία ακύρωσε τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της και την ενημέρωση των αναλυτών
Σχετικά Άρθρα

Τη διατήρηση του ανοδικού momentum περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα πάντα να είναι στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού και τάση να έρχεται από εκεί.
Η πορεία των κρουσμάτων στην Κίνα αλλά και τα σχόλια του προέδρου της FED, πως έπρεπε να είχαν αυξηθεί νωρίτερα τα επιτόκια, αναμένεται να επηρεάσει τους επενδυτές.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Fourlis μετά τη δημοσίευση των αδύναμων αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο, αλλά και η Lamda η οποία ακύρωσε τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της και την ενημέρωση των αναλυτών.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε μικτές τάσεις με τους επενδυτές να εστιάζουν στην πορεία του Covid στην Κίνα και στα επιθετικά σχόλια του προέδρου της FED.

Piraeus Securities
Για σήμερα περιμένουμε πως η αγορά θα προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα λόγω και της θετικής επίδρασης από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
Παραμένουμε θετικοί για επιλεγμένες μετοχές του μη χρηματοοικονομικού κλάδου όπως ΟΠΑΠ, Jumbo, Μυτιληναίος και Motor Oil.

Euroxx
Οδηγούμενο από τις διεθνείς τάσεις περιμένουμε πως το θετικό momentum θα διατηρηθεί.

Beta
Μία ακόμα ανοδική συνεδρίαση αναμένεται σήμερα μετά το θετικό κλείσιμο των αγορών του εξωτερικού χθες.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα στοιχεία για το ΑΕΠ στην Ευρώπη και τον πληθωρισμό που δημοσιεύονται σήμερα.

Depolas
Με κέρδη έκλεισε χθες ο ΓΔΧΑ κινούμενος, ωστόσο, περισσότερο σταθεροποιητικά, ενώ θετική ήταν και η εικόνα στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Οι αμερικάνικοι δείκτες κατέγραψαν αυξημένα κέρδη με πρωταγωνιστή τον τεχνολογικό κλάδο.
Το επενδυτικό περιβάλλον δεν έχει διαφοροποιηθεί και οι αγορές φαίνεται ότι τηρούν στάση αναμονής αναζητώντας θετικούς καταλύτες για να συνεχίσουν σε μια ανοδική αντίδραση.
Ομοίως και στο εσωτερικό αναμένουμε να συνεχιστούν οι ταλαντώσεις εντός του εκτιμώμενου εύρους των 830-900 μονάδων με εναλλαγές τίτλων στο προσκήνιο.
Στα σημαντικά μάκρο της ημέρας βρίσκονται το εγχώριο ποσοστό ανεργίας Μαρτίου, o πληθωρισμός Απριλίου (τελευταία μέτρηση) της Ευρωζώνης και τα στοιχεία από την αγορά κατοικίας Απριλίου στις ΗΠΑ.


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης