Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XΑ: Συνεδρίαση μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού

XΑ: Συνεδρίαση μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Τα φτωχά μακροοικονομικά στοιχεία από την Κίνα, επαναφέρουν τις ανησυχίες για τις προοπτικές της παγκόσμιας ανάκαμψης
Σχετικά Άρθρα

Διατήρηση της μεταβλητότητας σε υψηλά επίπεδα και πτωτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση με τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν το προηγούμενο διάστημα να στηρίζουν την αγορά.
Η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα δώσει κατεύθυνση και οι αναλυτές σημειώνουν πως τα φτωχά μακροοικονομικά στοιχεία από την Κίνα, επαναφέρουν τις ανησυχίες για τις προοπτικές της παγκόσμιας ανάκαμψης.

Eurobank Equities
Για σήμερα αναμένεται πτωτικό άνοιγμα λόγω της ανανέωσης της διάθεσης αποφυγής ρίσκου μετά και τα φτωχά μακροοικονομικά στοιχεία από την Κίνα, τα οποία αναζωπύρωσαν τις ανησυχίες για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Euroxx
Περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας σήμερα καθώς η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές των πραγματικών επιτοκίων και του πληθωρισμού εξακολουθεί να βρίσκεται στην προσοχή των επενδυτών.

Beta
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει με επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω και των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου, οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Merit
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι πτωτική με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 στις 888,61 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 850 και 840 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 880 και 890 μονάδες.

Depolas
Ανοδική προσπάθεια καταγράφηκε την Παρασκευή για τον ΓΔΧΑ συμπλέοντας με τους υπολοίπους διεθνείς μετοχικούς δείκτες.
Ωστόσο, η ανησυχία για την σημαντική επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας παραμένει με τα τελευταία στοιχεία της βιομηχανικής παραγωγής και των λιανικών πωλήσεων της Κίνας σήμερα το πρωί να διαμορφώνονται χαμηλότερα των εκτιμήσεων.
Στο εσωτερικό, σημαντική αδυναμία επιδεικνύει ο τραπεζικός δείκτης επηρεαζόμενος από την εν δυνάμει σημαντική επιδείνωση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος.
Στο βασικό σενάριο ο ΓΔΧΑ εκτιμάται ότι θα κινηθεί εντός της περιοχής των 820-900 μονάδων εν αναμονή και των εταιρικών αποτελεσμάτων Ά τριμήνου.
Απαιτείται τουλάχιστον σταθεροποίηση των διεθνών δεικτών ώστε να καταφέρει ο εγχώριος δείκτης να διασπάσει το προαναφερόμενο εύρος τιμών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης