Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση του θετικού momentum περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η αξιολόγηση της S&P

ΧΑ: Διατήρηση του θετικού momentum περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η αξιολόγηση της S&P
Αύριο το βράδυ ο οίκος S&P θα ανακοινώσει την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας
Σχετικά Άρθρα

Τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση πριν το Πάσχα η σημερινή και οι αναλυτές περιμένουν πως το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα συνεχιστεί όπως και η διάθεση των επενδυτών για να κινήσουν υψηλότερα τις μετοχές.
Χωρίς να αποκλείονται κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών λόγω των αργιών του Πάσχα, οι τράπεζες αναμένεται και πάλι να βρεθούν στο επίκεντρο ενώ οι επενδυτές περιμένουν αύριο την αξιολόγηση του οίκου S&P για την ελληνική οικονομία.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε θετικό άνοιγμα καθώς η επενδυτική ψυχολογία υποστηρίζεται από τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα, κυρίως στις ΗΠΑ.
Σημειώστε πως η αγορά θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 20 Απριλίου και την Δευτέρα 25 Απριλίου λόγω του Ορθόδοξου Πάσχα.

Euroxx
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί, ενώ κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών είναι πιθανές λόγω των αργιών του Πάσχα.

Beta

Η ανοδική κίνηση προς νέα υψηλά είναι πιθανό να συνεχιστεί σήμερα από το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον που στηρίζει επίπεδα και όγκους.
Ολοκληρώνεται η χρηματιστηριακή εβδομάδα λόγω των αργιών του Πάσχα και μπορεί να επηρεάσει τους όγκους.
O οίκος S&P θα ανακοινώσει αύριο την αξιολόγηση της οικονομίας και οι τράπεζες θα βρεθούν στο επίκεντρο για μία ακόμη συνεδρίαση.

Merit
H μεσοπρόθεσμη τάση του ΓΔ είναι ανοδική προς το παρόν, καθώς συνεχίζει να κινείται υψηλότερα από τον εκθετικό ΚΜΟ 200 στις 888,12 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 920 και 910 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 950 και 960 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης