Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τι είδε στη Real Consulting η Ambrosia Capital και απέκτησε το 7,4%

Τι είδε στη Real Consulting η Ambrosia Capital και απέκτησε το 7,4%
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Real Cons. θα ακολουθήσει το δρόμο άλλων εταιρειών του κλάδου, οι οποίες από την Εναλλακτική Αγορά, μεταπήδησαν στην Κύρια Αγορά
Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό προφίλ του Νίκου Βαρδινογιάννη και των συνεργατών του, αλλά και το γεγονός ότι ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι υποεπενδυμένος στην τεχνολογία αποτελούν του βασικούς λόγους για τους οποίους η Ambrosia Capital επένδυσε στη Real Consulting.
Ο Νίκος Βαρδινογιάννης μέσω της εταιρείας του One Dealer προέβη στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στην πώληση 1,9 εκατ. μετοχών της Real στην τιμή των 2,37 ευρώ ανά μετοχή.
Από αυτές τις μετοχές η Ambrosia Capital αγόρασε για δικό της λογαριασμό αλλά και για λογαριασμό πελατών της, των οποίων διαχειρίζεται τα κεφάλαια, τα 1,59 εκατ. μετοχές και πλέον ελέγχει άμεσα και έμμεσα το 7,415% του συνόλου των μετοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ambrosia Capital αναζητάει πρωταθλητές σε κάθε τομέα της οικονομίας.
Την πρώτη κίνηση είχε κάνει πριν λίγους μήνες με την Premia Properties, για την οποία είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι, αφού το αρχικό business plan έχει ακολουθηθεί κατά γράμμα.
Βλέποντας ότι τώρα μειώθηκε το ρίσκο της πρώτης άσκησης κάνει μία δεύτερη κίνηση στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς τόσο ο ιδιωτικός όσο και δημόσιος τομέας έχουν χαμηλές επενδύσεις στον τομέα της τεχνολογίας και τα στελέχη της Ambrosia εντοπίζουν πολύ θετικές τις προοπτικές.
Ο Νίκος Βαρδινογιάννης και οι στενοί του συνεργάτες έχουν εντυπωσιακό track record στον κλάδο της τεχνολογίας.
Αναφορικά με την Real Consulting, πληροφορίες αναφέρουν πως θα ακολουθήσει το δρόμο άλλων εταιρειών του κλάδου, οι οποίες από την Εναλλακτική Αγορά, μεταπήδησαν στην Κύρια Αγορά του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.
Επιπλέον η εταιρεία προσδοκά να εκμεταλλευτεί τον ισχυρό της ισολογισμό και πέρα από την οργανική ανάπτυξη που έχει, στοχεύει να αποκτήσει και νέα δυναμική τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης