Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Με αμερικανικά καύσιμα θα επιχειρήσει αντίδραση – Το βλέμμα στις ξένες αγορές

ΧΑ: Με αμερικανικά καύσιμα θα επιχειρήσει αντίδραση – Το βλέμμα στις ξένες αγορές
Αντίδραση περιμένουν οι αναλυτές μετά την πρόσφατη βαριά υποχώρηση των τιμών των μετοχών

Μετά το χθεσινό εντυπωσιακό γύρισμα στη Wall Street, όπου οι δείκτες όχι μόνο κατάφεραν να αντιδράσουν από τα χαμηλά και ενώ είχαν απώλειες περίπου 4%, αλλά έκλεισαν και με άνοδο, οι αναλυτές περιμένουν πως η εγχώρια αγορά θα προσπαθήσει να κινηθεί και αυτή ανοδικά.
Τα παράγωγα των ευρωπαϊκών δεικτών δείχνουν πως οι δείκτες θα ανοίξουν ανοδικά μετά το πρόσφατο sell off και η ψυχολογία που θα επικρατήσει σε αυτές τις αγορές θα επηρεάσει και την εγχώρια.
Οι αναλυτές δεν αποκλείουν μεταβλητότητα καθώς τα ρίσκα παραμένουν.
Μετοχές που πιέστηκαν σημαντικά στις τελευταίες συνεδριάσεις αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο μαζί με τις τραπεζικές μετοχές.
Σημειώνεται, πως αύριο οι μετοχές της Intrakat θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην αύξηση κεφαλαίου.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει τη διάθεση αποφυγής ρίσκου, οδηγούμενη κυρίως από τις τάσεις των αγορών του εξωτερικού.

Eurobank Equities
Μετά το χθεσινό ξεπούλημα οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά σήμερα και περιμένουμε το Ελληνικό Χρηματιστήριο να ακολουθήσει.

Beta
Παρά την αντίδραση στη Wall Street περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας λόγω των σημαντικών αβεβαιοτήτων (επιτόκια, γεωπολιτικό ρίσκο) που διατηρούνται.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης