Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διαδικαστική συνεδρίαση χαμηλού τζίρου με προσπάθεια διακράτησης της ανόδου 10% από την αρχή του έτους

ΧΑ: Διαδικαστική συνεδρίαση χαμηλού τζίρου με προσπάθεια διακράτησης της ανόδου 10% από την αρχή του έτους
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν με άνοδο, εξέλιξη που ίσως βοηθήσει και την εγχώρια αγορά – Στις 15:20 το σημερινό κλείσιμο της συνεδρίασης
Σχετικά Άρθρα

Ανοδικό αναμένεται το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών σήμερα, τελευταία συνεδρίαση για το 2021 και οι αναλυτές περιμένουν πως και η εγχώρια αγορά θα προσπαθήσει να διατηρήσει την άνοδο 10% που έχει καταγράψει από την αρχή του έτους.
Ο τζίρος αναμένεται λόγω της ημέρας και πάλι χαμηλός, ενώ σημειώνεται πως σήμερα είναι ημιαργία για το ΧΑ και οι συναλλαγές θα ολοκληρωθούν δύο ώρες νωρίτερα, ήτοι στις 15:20.
Η συνεδρίαση χαρακτηρίζεται διαδικαστική, χωρίς σημαντικές ειδήσεις με την αγορά να αναμένει την πορεία των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες και αν θα υπάρξουν και άλλα περιοριστικά μέτρα.

Euroxx
Περιμένουμε μία ακόμη ήσυχη συνεδρίαση σε στενό εύρος διακύμανσης για σήμερα.

Eurobank Equities
Για σήμερα με τις αγορές της Ευρώπης να αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά περιμένουμε το ΧΑ πως θα προσπαθήσει να κρατήσει την άνοδο του 10% από την αρχή του έτους.
Σημειώνεται πως η εγχώρια αγορά θα κλείσει σήμερα στις 15:20.

Beta
Επηρεασμένη από τα νέα περιοριστικά μέτρα και την εκτίναξη των κρουσμάτων της μετάλλαξης Omicron και σε συνδυασμό με τους χαμηλούς όγκους που αναμένονται λόγω της εορταστικής περιόδου, η αγορά περιμένουμε σήμερα να κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα και να συσσωρεύσει περαιτέρω, περιμένοντας την πρώτη συνεδρίαση του 2022 την ερχόμενη Δευτέρα.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 ημερών στις 871 μονάδες.
Σημείο στήριξης οι 871 μονάδες (ΚΜΟ 200) και σημείο αντίστασης οι 900 μονάδες.

Depolas
Για σήμερα δεν περιμένουμε πολλά με δεδομένο τον χαμηλό συναλλακτικό όγκο.
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο Οκτωβρίου της χώρας μας παρουσίασε αύξηση 10,1% σε ετήσια βάση (σταθερές τιμές) και αύξηση 4,1% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.
Επιπλέον καλύτερα των εκτιμήσεων κινήθηκαν τα στοιχεία της αγοράς εργασίας των ΗΠΑ χθες, αλλά δεν υπάρχουν σημαντικά μακροοικονομικά στοιχεία προς ανακοίνωση σήμερα. 

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης