Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνεδρίαση με εορταστικό τζίρο και ήπιας διακύμανσης περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Συνεδρίαση με εορταστικό τζίρο και ήπιας διακύμανσης περιμένουν οι αναλυτές
Η πορεία των ξένων αγορών αναμένεται να δώσει τάση και στην εγχώρια αγορά, καθώς απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις από το εσωτερικό
Σχετικά Άρθρα

Ήπιες διακυμάνσεις με χαμηλό όγκο συναλλαγών λόγω εορταστικής περιόδου περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση.
Με ήπιες διακυμάνσεις κινούνται και τα ευρωπαϊκά παράγωγα, ενώ οι επενδυτές εστιάζουν στη μετάλλαξη Omicron και στην αύξηση των κρουσμάτων.
Η πορεία των ξένων αγορών αναμένεται να δώσει τάση και στην εγχώρια αγορά, καθώς απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις από το εσωτερικό που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.
Τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώνονται και οι εκτιμήσεις για μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων λόγω της νέας μετάλλαξης, επηρεάζουν την επενδυτική ψυχολογία.

Euroxx
Περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση για σήμερα με κάποιες επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα παράγωγα των ευρωπαϊκών δεικτών δείχνουν μικτό άνοιγμα για τις αγορές λόγω των ανησυχιών για τη μετάλλαξη Omicron και την αύξηση των κρουσμάτων.

Beta
Αδύναμο άνοιγμα αναμένεται σήμερα λόγω των ανησυχιών για την αύξηση των κρουσμάτων από τη μετάλλαξη Οmicron και τα νέα περιοριστικά μέτρα.
Το γενικό lockdown δεν είναι στα σχέδια της Κυβέρνησης.
Η εγχώρια αγορά θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού με περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα καθώς είμαστε δε εορταστική περίοδο.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 870 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 870 μονάδες (ΚΜΟ 200) και σημείο αντίστασης οι 900 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης