Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Τελευταία συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας σήμερα λόγω της αργίας των Χριστουγέννων και η συνεδρίαση αναμένεται άτονη με περιορισμένο όγκο συναλλαγών
Σχετικά Άρθρα

Τάση από τις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να λάβει και σήμερα η εγχώρια αγορά με τους αναλυτές να περιμένουν μία άτονη συνεδρίαση χαμηλού όγκου και συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Σημειώνεται πως το ΧΑ είναι κλειστό αύριο 24/12.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Attica Bank καθώς εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την αύξηση κεφαλαίου.
Με την εισαγωγή 1,2 δισ. νέων μετοχών το νέο σύνολο μετοχών ανέρχεται στα 1,224 δισ. μετοχές.

Euroxx
Περιμένουμε πως η τάση στο εξωτερικό θα δώσει τον τόνο στην εγχώρια αγορά με τον όγκο των συναλλαγών να κινείται σε χαμηλά επίπεδα λόγω των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές φαίνεται πως θα ανοίξουν ανοδικά λόγω της ενισχυμένης επενδυτικής ψυχολογίας για την παγκόσμια ανάκαμψη.

Beta
Οι ανησυχίες για την παραλλαγή Omicron αναμένεται να οδηγήσουν σε μία ακόμα άτονη συνεδρίαση, με συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με χαμηλό όγκο συναλλαγών λόγω της εορταστικής περιόδου και την αγορά να λαμβάνει κατεύθυνση από το εξωτερικό.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 ημερών στις 870 μονάδες.
Σημείο στήριξης οι 870 μονάδες (ΚΜΟ 200) και σημείο αντίστασης οι 890 μονάδες (KMO 30).

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης