Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ανοδική αντίδραση λόγω ξένων αγορών περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Ανοδική αντίδραση λόγω ξένων αγορών περιμένουν οι αναλυτές
Η προσφορά της Ρωσίας να αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου, μειώνει τις ανησυχίες για την ενεργειακή κρίση
Σχετικά Άρθρα

Με τα ευρωπαϊκά παράγωγα να υποδηλώνουν ανοδική αντίδραση των βασικών δεικτών, η εγχώρια αγορά πιθανότατα θα προσπαθήσει να αντιδράσει επίσης ανοδικά σημειώνουν οι αναλυτές.
Η προσφορά της Ρωσίας να αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου, μειώνει τις ανησυχίες για την ενεργειακή κρίση, ενώ σημειώνεται πως χθες η εγχώρια αγορά έδειξε καλύτερη συμπεριφορά από τις ξένες αγορές.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις είναι πιθανό να οδηγήσουν το γενικό δείκτη προς την επόμενη αντίσταση που εντοπίζεται στις 888 μονάδες.

Euroxx
Περιμένουμε πως οι ανησυχίες για τον πληθωρισμό από τις αυξημένες τιμές ενέργειας να συνεχίσουν να επηρεάζουν την ψυχολογία της αγοράς.

Eurobank Equities
Στη σημερινή συνεδρίαση πιστεύουμε πως η αγορά είναι πιθανό να ξεκινήσει ανοδικά, καθώς τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν αντίδραση λόγω της προόδου που καταγράφεται στο αδιέξοδο του ανώτατου ορίου χρέους στις ΗΠΑ και στην υποχώρηση των ανησυχιών για την ενεργειακή κρίση μετά την προσφορά της Ρωσίας να αυξήσει την προσφορά φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Beta
Καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου και του πετρελαίου υποχωρούν το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον μπορεί να σταθεροποιήσει την αγορά στη σημερινή συνεδρίαση.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι πτωτική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 888 μονάδες.
Σημείο στήριξης οι 850 μονάδες (ΚΜΟ 200) και σημείο αντίστασης οι 900 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης