Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Περιορισμένου ενδιαφέροντος συνεδρίαση περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Ελλάκτωρ

ΧΑ: Περιορισμένου ενδιαφέροντος συνεδρίαση περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Ελλάκτωρ
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της Ελλάκτωρ λόγω εισαγωγής των νέων μετοχών της αύξησης κεφαλαίου

Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών κορυφώνεται με τους αναλυτές να περιμένουν μία ακόμη ήσυχη συνεδρίαση περιορισμένης συναλλακτικής δραστηριότητας.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Ελλάκτωρ καθώς σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση 133,92 εκατ. νέες μετοχές που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 120,5 εκατ. ευρώ.

Euroxx
Καθώς διανύουμε περίοδο διακοπών, περιμένουμε μία ακόμη ήσυχη συνεδρίαση με περιορισμένες συναλλαγές για τη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank Equities
Περιμένουμε περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα με τις αγορές να αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά, λόγω της αύξησης τω ανησυχιών από την άνοδο των κρουσμάτων και των φόβων από τις ρυθμιστικές πρωτοβουλίες της Κίνας, οι οποίες αντισταθμίζουν τις προσδοκίες για οικονομική ανάκαμψη.

Beta
Μία ακόμα συνεδρίαση χωρίς ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα λόγω απουσίας εγχώριων ειδήσεων και λόγω της περιόδου διακοπών.
Οι διεθνείς ανησυχίες για την πορεία των κρουσμάτων θα επηρεάσει σήμερα την αγορά.

Depolas
Η τρέχουσα συσσώρευση φαίνεται ότι θα διατηρηθεί ένα αναμονή και των υπολοίπων εταιρικών αποτελεσμάτων Β΄ τριμήνου το επόμενο διάστημα με το εκτιμώμενο εύρος να κινείται εντός των 870-930 μονάδων. Ωστόσο, σημειώνουμε ότι ως περιφερειακή αγορά είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ο ΓΔΧΑ δεν ακολουθεί στα νέα υψηλά των βασικών μετοχικών δεικτών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Παρόμοια βέβαια είναι και η εικόνα του MSCI Emerging market Index. Σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 133.920.002 νέες μετοχές του Ελλάκτωρ από την ΑΜΚ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης