Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Με βελτιωμένη ψυχολογία οι επενδυτές – Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις βλέπουν οι αναλυτές

ΧΑ: Με βελτιωμένη ψυχολογία οι επενδυτές – Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις βλέπουν οι αναλυτές
Σταδιακά από την επόμενη εβδομάδα οι εγχώριοι επενδυτές θα εστιάσουν στα αποτελέσματα εξαμήνου των εισηγμένων που θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται

Οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων στο εξωτερικό έχουν βελτιώσει την επενδυτική ψυχολογία και οι επενδυτές στοιχηματίζουν ξανά στην οικονομική ανάκαμψη.
Για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές περιμένουν θετικό άνοιγμα, με το ΧΑ να ακολουθεί τις ξένες αγορές, αλλά και το σενάριο της συσσώρευσης να παραμένει στο τραπέζι.
Επιπλέον οι αναλυτές σημειώνουν πως παρά την αύξηση των νέων κρουσμάτων ο αριθμός εισαγωγών στα νοσοκομεία παραμένει χαμηλός.
Σταδιακά από την επόμενη εβδομάδα οι εγχώριοι επενδυτές θα εστιάσουν στα αποτελέσματα εξαμήνου των εισηγμένων που θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται.

Eurobank Equities
Οι αγορές αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά σήμερα υποστηριζόμενες από τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα, με το ενδιαφέρον να επιστρέφει στην οικονομική ανάκαμψη.

Euroxx
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί καθώς οι εισαγωγές κρουσμάτων στα νοσοκομεία παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα παρά τη μεγάλη αύξηση των νέων κρουσμάτων.

Βeta
Η συσσώρευση είναι το πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση, με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στις δημοσιεύσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου, οι οποίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης