Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προς αναζήτηση ισορροπίας μετά τις χθεσινές βαριές απώλειες – Η Jumbo στο επίκεντρο

ΧΑ: Προς αναζήτηση ισορροπίας μετά τις χθεσινές βαριές απώλειες – Η Jumbo στο επίκεντρο
Η πρώτη στήριξη για το γενικό δείκτη εντοπίζεται στις 820 μονάδες, σημείο από το οποίο διέρχεται ο εκθετικός κινητός μέσος των 200 ημερών
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση ότι οι ανησυχίες των επενδυτών για τις επιπτώσεις της μετάλλαξης Δέλτα στην πορεία του τουρισμού θα συνεχίσουν να πιέζουν την αγορά, διατυπώνουν οι αναλυτές στα σημερινά τους σχόλια.
Ωστόσο, περιμένουν χαμηλούς όγκους συναλλαγών και αναμένουν σήμερα η αγορά να προσπαθήσει να βρει σημείο ισορροπίας μετά τις χθεσινές βαριές απώλειες, αλλά και την εικόνα αντίδρασης που δείχνουν τα ευρωπαϊκά παράγωγα.
Η πρώτη στήριξη για το γενικό δείκτη εντοπίζεται στις 820 μονάδες, σημείο από το οποίο διέρχεται ο εκθετικός κινητός μέσος των 200 ημερών.
Η πορεία της αγοράς αναμένεται να επηρεαστεί και από την αποκοπή του μερίσματος της Jumbo ύψους 0,47 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 3,5%.

Eurobank Equities
Για τη σημερινή συνεδρίαση πιστεύουμε πως η αγορά θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί μετά τις μεγάλες χθεσινές απώλειες και με τα ευρωπαϊκά παράγωγα να δείχνουν αντίδραση.

Euroxx
Περιμένουμε οι ανησυχίες γύρω από την επίδραση της μετάλλαξης Δέλτα στην τουριστική περίοδο να συνεχίσει να πιέζει την αγορά, ωστόσο με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
Μία τεχνική αντίδραση σήμερα δε μπορεί να αποκλειστεί.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει πτωτική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 882 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 820 (ΚΜΟ 200) και 800 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 850 μονάδες.

Beta
Οι ανησυχίες από τη μετάλλαξη Δέλτα συνεχίζουν να επηρεάζουν και περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης