Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Απουσιάζουν οι καταλύτες – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Απουσιάζουν οι καταλύτες – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές που έχουν χαμηλή αποτίμηση και έχουν απόδοση χαμηλότερη από αυτή της αγοράς από την αρχή του έτους θα μπορούσαν να διατηρηθούν
Σχετικά Άρθρα

Η απουσία σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να αυξήσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον, κάνει τους αναλυτές να προκρίνουν το σενάριο της συσσώρευσης για τη σημερινή συνεδρίαση.
Οι 900 μονάδες αποτελούν τη σημαντικότερη αντίσταση βραχυπρόθεσμα.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές που έχουν χαμηλή αποτίμηση και έχουν απόδοση χαμηλότερη από αυτή της αγοράς από την αρχή του έτους θα μπορούσαν να διατηρηθούν.
Η ΕΧΑΕ έχει παρουσίαση σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, ενώ σήμερα κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα των 0,06 ευρώ ανά μετοχή οι κάτοχοι μετοχών στους Μύλους Λούλη.

Euroxx
Με σημάδια κόπωσης και απουσία ισχυρού καταλύτη, αναμένουμε ότι η αγορά θα κυμανθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα λόγω και της έλλειψης σημαντικών νέων αλλά και των μικτών τάσεων που επικρατούν στις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Βραχυπρόθεσμα λόγω απουσίας καταλυτών που θα μπορούσαν να αυξήσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον, μπορεί να διατηρήσει την τάση συσσώρευσης στη σημερινή συνεδρίαση.

Depolas
Δεν μας ανησυχεί η συσσώρευση του ΓΔΧΑ μετά και την υπεραπόδοση (≈+15% από 01 Νοεμβρίου 2020) έναντι των υπολοίπων Ευρωπαϊκών αγορών που έχει καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα. Παραμένουμε από την πλευρά των αγοραστών σε πιθανές αδυναμίες τίτλων κατά περίπτωση.


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης