Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αναμέτρηση με τις 900 μονάδες βλέπουν οι αναλυτές – Τάση από τις ευρωπαϊκές αγορές

ΧΑ: Αναμέτρηση με τις 900 μονάδες βλέπουν οι αναλυτές – Τάση από τις ευρωπαϊκές αγορές
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών, με τους επενδυτές να εμφανίζονται και σήμερα επιλεκτικοί στις τοποθετήσεις τους
Σχετικά Άρθρα

Αναμέτρηση με τις 900 μονάδες περιμένουν σήμερα οι αναλυτές με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού.
Οι ευρωπαϊκές αγορές εκτιμάται ότι θα ανοίξουν ανοδικά, καθώς οι επενδυτές αισιοδοξούν για την ανάκαμψη, από το σταδιακό άνοιγμα των οικονομιών και την επιτάχυνση των εμβολιασμών.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών, με τους επενδυτές να εμφανίζονται και σήμερα επιλεκτικοί στις τοποθετήσεις τους.
Η BriQ δημοσίευσε αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο εμφανίζοντας αύξηση εσόδων 13,4% και καθαρά κέρδη 507 χιλ. ευρώ αυξημένα κατά 35,7%.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει για άλλη μία φορά να προσεγγίσει το κρίσιμο σημείο των 900 μονάδων διατηρώντας το βλέμμα τις στις διεθνείς αγορές.

Eurobank Εquities
Για σήμερα περιμένουμε ανοδικό άνοιγμα καθώς οι ευρωπαϊκές αγορές διατηρούν τις προσδοκίες για ανάκαμψη λόγω του σταδιακού ανοίγματος των οικονομιών και την επιτάχυνση των εμβολιασμών.

Βeta
Η σημαντική αντίσταση των 900 μονάδων, ίσως περιορίσει το ανοδικό momentum, ενώ κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών αναμένονται σήμερα μετά από 4 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις.

Depolas
Η συνολική εικόνα του ΓΔΧΑ δεν έχει διαφοροποιηθεί με το διεθνές επενδυτικό κλίμα να παραμένει ευνοϊκό.
Βαρύτητα θα δοθεί σήμερα στις μετρήσεις του δείκτη PMI της Markit για την μεταποίηση (Μάιος) που ανακοινώνεται σήμερα για Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ευρωζώνη και ΗΠΑ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης