Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αναμέτρηση με τις 900 μονάδες περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και Aegean στο επίκεντρο

ΧΑ: Αναμέτρηση με τις 900 μονάδες περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και Aegean στο επίκεντρο
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Aegean Airlines και μετά το κλείσιμο θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης
Σχετικά Άρθρα

Την αναμέτρηση με τη σημαντική αντίσταση των 900 μονάδων περιμένουν οι αναλυτές.
Η επενδυτική ψυχολογία παραμένει καλή με τους επενδυτές να εστιάζουν στα αποτελέσματα και να επιλέγουν μετοχές που έχουν προοπτικές και έδειξαν αντοχές μέσα στην κρίση που δημιούργησε η πανδημία.
Τεχνικά, μία διόρθωση πριν τη διάσπαση των 900 μονάδων δε θα μπορούσε να αποκλειστεί, αλλά δεν αλλάζει και την ανοδική τάση.
Οι μετοχές των τραπεζών θα παραμείνουν στο επίκεντρο και ειδικά η Alpha Bank, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε διαθέσεις να μειώσει την απόσταση που τη χωρίζει από τις άλλες συστημικές.
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Aegean Airlines και μετά το κλείσιμο θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η αγορά περιμένει ζημιές προ φόρων 301 εκατ. ευρώ και έσοδα 399 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 70%.
Η Πλαστικά Θράκης ανακοίνωσε εντυπωσιακά καθαρά κέρδη για τη χρήση 2020 40,66 εκατ. ευρώ από 7,2 εκατ. ευρώ.

Euroxx
Καθώς η αγορά έχει φτάσει σε υψηλά 14 μηνών περιμένουμε να προσπαθήσει να αφομοιώσει τα πρόσφατα κέρδη και να προσπαθήσει να φτάσει το πιο σημαντικό επίπεδο αντίστασης, αυτό των 900 μονάδων.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να ξεκινήσει τη συνεδρίαση με επιφυλακτικότητα λόγω των πτωτικών τάσεων που επικρατούν στις διεθνείς αγορές μετά τα ρεκόρ της προηγούμενης εβδομάδας.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 842 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 850 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 900 και 910 μονάδες.
Η Aegean Airlines θα ανακοινώσει σήμερα τα ετήσια αποτελέσματα.

Beta
Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα κρατήσει την αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, με τα αποτελέσματα και τις προοπτικές να είναι στο επίκεντρο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης