Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και αποτελέσματα στο επίκεντρο

ΧΑ: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και αποτελέσματα στο επίκεντρο
Το ΧΑ βρίσκεται σε υψηλά 2 μηνών και πάνω από τις 800 μονάδες και οι επενδυτές σήμερα θα διατηρήσουν το βλέμμα τους στις τραπεζικές μετοχές αλλά και στην πορεία των διεθνών αγορών
Σχετικά Άρθρα

Μετά από 4 ανοδικές συνεδριάσεις για το Γενικό Δείκτη, οι αναλυτές περιμένουν αύξηση της μεταβλητότητας στη σημερινή συνεδρίαση.
Το ΧΑ βρίσκεται σε υψηλά 2 μηνών και πάνω από τις 800 μονάδες και οι επενδυτές σήμερα θα διατηρήσουν το βλέμμα τους στις τραπεζικές μετοχές αλλά και στην πορεία των διεθνών αγορών.
Από σήμερα ξεκινάει η δημόσια πρόταση της Orlando για την Paperpack στα 6,70 ευρώ ανά μετοχή.
Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε μέρισμα 0,6720 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2020, ενώ αύριο δημοσιεύει αποτελέσματα η Autohellas.
Η Euroxx Περιμένει για το σύνολο της χρήσης μείωση πωλήσεων 11,7% στα 490 εκατ. ευρώ, δημοσιευμένο EBITDA 131,9 εκατ. ευρώ μειωμένο κατά 16,1% και καθαρά κέρδη 15,7 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 64,5%.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να έχει διακυμάνσεις καθώς οι επενδυτές αξιολογούν την επίδραση της πρόσφατης αύξησης των αποδόσεων των ομολόγων και τις προοπτικές των μετοχών παγκοσμίως.

Euroxx
Μετά τη χθεσινή καταγραφή υψηλών δύο μηνών, περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να αφομοιώσει τα πρόσφατα κέρδη, παρά τις θετικές τάσεις στο εξωτερικό.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική (ΚΜΟ 20: 782 μονάδες) και για να συνεχιστεί χρειάζεται καλό κλίμα στις διεθνείς αγορές και αύξηση του όγκου συναλλαγών. Σημεία στήριξης για τον ΓΔ οι 782 και 750 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 810 και 820 μονάδες. Ο δείκτης τιμών καταναλωτή στην Ευρωζώνη είναι το σημαντικότερο μακροοικονομικό νέο της ημέρας.

Beta
Περιμένουμε κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στη σημερινή συνεδρίαση μετά από 4 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, ωστόσο το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα διατηρήσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης