Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Πτωτικό άνοιγμα λόγω ξένων αγορών περιμένουν οι αναλυτές – ΟΤΕ και ΕΛΠΕ στο επίκεντρο

XA: Πτωτικό άνοιγμα λόγω ξένων αγορών περιμένουν οι αναλυτές – ΟΤΕ και ΕΛΠΕ στο επίκεντρο
Οι αναλυτές περιμένουν αυξημένη μεταβλητότητα καθώς τελειώνει χρηματιστηριακά ο μήνας σήμερα, ενώ σημειώνεται πως θα γίνουν στο κλείσιμο και οι αναδιαρθρώσεις των δεικτών MSCI
Σχετικά Άρθρα

Οι σημαντικές απώλειες που κατέγραψαν χθες οι αγορές των ΗΠΑ, λόγω των ανησυχιών των επενδυτών από την αύξηση των αποδόσεων των ομολόγων, αναμένεται σύμφωνα με τους αναλυτές να επηρεάσουν και την πορεία της εγχώριας αγοράς.
Οι αναλυτές περιμένουν αυξημένη μεταβλητότητα καθώς τελειώνει χρηματιστηριακά ο μήνας σήμερα, ενώ σημειώνεται πως στο κλείσιμο θα γίνουν και οι αναδιαρθρώσεις των δεικτών MSCI.
Και μπορεί να μην υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον αφού δεν υπήρξαν εισαγωγές ή διαγραφές ελληνικών μετοχών, ωστόσο δεν αποκλείεται ο τζίρος και η μεταβλητότητα να αυξηθούν.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή των ΕΛΠΕ λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων χρήσης, τα οποία ήταν αδύναμα αλλά λίγο καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης θα δημοσιεύσει αποτελέσματα χρήσης 2020 ο ΟΤΕ, επομένως και η συγκεκριμένη μετοχή θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Euroxx
Περιμένουμε υψηλή μεταβλητότητα λόγω τέλους του μήνα, με πιέσεις λόγω των διεθνών τάσεων.
Ο ΟΤΕ θα είναι στο επίκεντρο.

Eurobank Equities
Περιμένουμε οι ελληνικές μετοχές να λάβουν κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού μετά τις χθεσινές απώλειες στις ΗΠΑ λόγω των ανησυχιών από τη μεγάλη άνοδο των αποδόσεων των ομολόγων.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι οριακά ανοδική (ΚΜΟ 20: 778 μονάδες) και για να συνεχιστεί χρειάζεται καλό κλίμα στις διεθνείς αγορές και αύξηση του όγκου συναλλαγών. Σημεία στήριξης για τον ΓΔ οι 760 και 750 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 790 και 800 μονάδες. Ο ΟΤΕ ανακοινώνει σήμερα τα ετήσια αποτελέσματα πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Beta
Ένα αρνητικό άνοιγμα με μεταβλητότητα αναμένεται σήμερα καθώς η νευρικότητα είναι κυρίαρχη στα μεγάλα χρηματιστήρια του εξωτερικού.
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης, ενώ η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI θα επηρεάσει τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών.

Optima Bank
Ο ΟΤΕ θα βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα καθώς ανακοινώνει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης