Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Υψηλή μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Πτωτικό αναμένεται το άνοιγμα λόγω ξένων αγορών

XA: Υψηλή μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Πτωτικό αναμένεται το άνοιγμα λόγω ξένων αγορών
Η επέλαση της πανδημίας αναγκάζει την κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα, ενώ οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των εμβολίων δημιουργούν σενάρια για την καθυστέρηση της ανάκαμψης
Σχετικά Άρθρα

Μετά το χθεσινό ρεσιτάλ των αγοραστών, η επιφυλακτικότητα επιστρέφει στο ΧΑ, καθώς οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με σημαντικές απώλειες.
Η επέλαση της πανδημίας αναγκάζει την κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα, ενώ οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των εμβολίων δημιουργούν σενάρια για την καθυστέρηση της ανάκαμψης.
Οι αναλυτές περιμένουν υψηλή μεταβλητότητα στη σημερινή συνεδρίαση με τις τράπεζες να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο μετά και την ισχυρή χθεσινή αντίδραση.
Στην επιχειρηματική επικαιρότητα, η νέα καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για την Εθνική Ασφαλιστική, ίσως επηρεάσει την πορεία της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας στη σημερινή συνεδρίαση.

Euroxx
Περιμένουμε υψηλή μεταβλητότητα σήμερα, καθώς τελειώνει ο μήνας χρηματιστηριακά, με τις τράπεζες να είναι στο επίκεντρο μετά και τη δυνατή αντίδραση χθες.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες, λόγω των ανησυχιών για τη ρευστότητα στην Κίνα, τις καθυστερήσεις των εμβολιασμών αλλά και τις εξελίξεις αναφορικά με το πακέτο στήριξης στις ΗΠΑ.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει πτωτική, με τον ΚΜΟ 20 ημερών στις 781 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 740 και 730 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 760 και 781 μονάδες.

Beta
Παρά το χθεσινό γύρισμα της αγοράς, η ψυχολογία είναι εύθραυστη και γι΄ αυτό η αγορά αναμένεται να παραμείνει ευμετάβλητη.
Ο Γενικός Δείκτης από την αρχή του έτους έχει απώλειες 6,8%.


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης