Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές - Δεν αποκλείουν αντίδραση – Η Lamda στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές - Δεν αποκλείουν αντίδραση – Η Lamda στο επίκεντρο
Οι διπλωματικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο επιβολής τοπικών lockdowns εξακολουθούν να τραβούν τα επενδυτικά βλέμματα 
Διατήρηση της μεταβλητότητας αλλά και προσπάθεια αντίδρασης μετά από 3 συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις περιμένουν οι αναλυτές.
Το καλό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να βοηθήσει το ΧΑ, ενώ το ενδιαφέρον θα παραμείνει στραμμένο στις διπλωματικές εξελίξεις αλλά και στο ενδεχόμενο επιβολής τοπικών lockdowns.
Αναφορικά με τα αποτελέσματα εξαμήνου της Lamda τα οποία ανακοινώθηκαν χθες οι αναλυτές σημειώνουν πως ήταν ανάλογα των εκτιμήσεων με τη μετοχή να διαπραγματεύεται με 12,4% discount έναντι της καθαρής αξίας ενεργητικού η οποία είναι στα 6,51 ευρώ ανά μετοχή.
Η διοίκηση κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης σημείωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για μείωση των ενοικίων το 2021 λόγω Covid-19 ενώ οι νέοι μισθωτές συμφώνησαν για υψηλότερα ενοίκια από τους παλαιότερους μισθωτές, σύμφωνα με το πρωινό σχόλιο της Euroxx.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα παραπέμπουν σε θετικό άνοιγμα καθώς η όρεξη για ανάληψη ρίσκου αποκτά momentum ενόψει των σημαντικών στοιχείων από την Ευρωζώνη.
Με αυτά τα δεδομένα οι ελληνικές μετοχές μπορεί να κινηθούν ανοδικά μετά από τρεις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις.

Euroxx
Η μεταβλητότητα θα συνεχιστεί με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις διπλωματικές εξελίξεις και στις ανησυχίες για πιθανά τοπικά lockdowns.

Beta
Καθώς οι γεωπολιτικές εντάσεις υποχωρούν το ΧΑ μπορεί να σταθεροποιηθεί στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης