Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τα βλέμματα στο Eurogroup – Θετικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά την αναβάθμιση από S&P

ΧΑ: Τα βλέμματα στο Eurogroup – Θετικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές μετά την αναβάθμιση από S&P
Τεχνικά απαιτείται συμμετοχή περισσότερων επενδυτών προκειμένου να υπερβούν κρίσιμα τεχνικά σημεία
Θετικές τάσεις αναμένουν οι αναλυτές να επικρατήσουν στο ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας καθώς όπως αναφέρουν υπάρχουν θετικές ειδήσεις για να υποστηρίξουν μία τέτοια κίνηση.
Η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο S&P’s αλλά και η προοπτική να υπάρξει μήνυμα για κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης στο σημερινό Eurogroup ενισχύει με όπλα τη φαρέτρα των αγοραστών.
Οι τράπεζες αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο.
Βέβαια, η αγορά είναι μπροστά σε κρίσιμες αντιστάσεις και θα χρειαστεί τη συμμετοχή περισσότερων επενδυτών προκειμένου να τις υπερβεί και να ανοίξει το δρόμο για τις 900 μονάδες.
 
Eurobank
Καθώς η ειδησεογραφία παραμένει θετική (αναβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας, πρόοδος για την αξιολόγηση) περιμένουμε πως η αγορά θα διατηρήσει την ανοδική της τάση.
 
Beta
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ενώ η αναβάθμιση από τον οίκο S&P’s προσφέρει καταλύτες για θετικό άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
 
Euroxx
Οι τράπεζες είναι στο επίκεντρο μετά τα σχόλια του οίκου S&P αν και κάποια νευρικότητα στις διεθνείς αγορές δεν μπορεί να αποκλειστεί λόγω της πιθανότητας μερικής παύσης λειτουργίας των υπηρεσιών στις ΗΠΑ
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης