Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Αίτημα της Kleeman στην Επ. Κεφαλαιαγοράς για διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο

Αίτημα της Kleeman στην Επ. Κεφαλαιαγοράς για διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο
Χθες η Γενική Συνέλευση της Kleeman, με ομόφωνη αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο
Αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα διαγραφής του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της, ήτοι 23.648.700 μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,35 εκάστης από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν. 3371/2005, κατέθεσε η Kleeman Hellas.
Χθες 4 Μαΐου 2017, η Γενική Συνέλευση της Kleeman, με ομόφωνη απόφαση του εκπροσωπούμενου στην παρούσα συνεδρίαση ποσοστού 100% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των μετοχών της από το Χρηματιστήριο.
Επίσης, την 4η Μαΐου 2017, κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς των μετοχών της εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006, η κυπριακή εταιρεία MCA Orbital Global Holdings, ως μοναδική μέτοχος, συνήλθε στα γραφεία της Εταιρείας σε έκτακτη αυτόκλητη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 του Ν. 3371/2005.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης