Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

H Νέα Proton bank στο ΤΧΣ - Η παλαιά Proton bank διασπάστηκε σε καλή και κακή τράπεζα - Είναι 100% εξασφαλισμένοι οι καταθέτες – Οι μετοχές των παλαιών μετόχων ακυρώνονται – H νέα αμκ στα 250 εκατ - Επιβεβαίωση του bankingnews.gr

tags :
H Νέα Proton bank στο ΤΧΣ - Η παλαιά Proton bank διασπάστηκε  σε καλή και κακή τράπεζα  - Είναι  100% εξασφαλισμένοι οι καταθέτες – Οι μετοχές των παλαιών μετόχων ακυρώνονται – H νέα αμκ στα 250 εκατ - Επιβεβαίωση του bankingnews.gr
(upd)Ραγδαίες οι εξελίξεις περί την Proton bank καθώς από σήμερα καταλήγει  σε μεταβατική τράπεζα επιβεβαιώνοντας πλήρως το www.bankingnews.gr.
Χθες υπήρξε ενημέρωση στο ΔΣ της Proton bank ότι θα καταλήξει σε μεταβατική τράπεζα. Δημιουργείται  μια νέα Proton bank η οποία θα είναι πλήρως εξυγιασμένη ενώ τα προβληματικά assets θα παραμείνουν στην παλαιά Proton bank η οποία θα εκκαθαριστεί.
Η διαδικασία αυτή ακολουθείται και όχι π.χ. η λύση της απευθείας  υπαγωγής στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για 3 βασικούς λόγους

1)Η Proton bank χρειάζεται 470εκατ ευρώ νέα κεφάλαια. Όπως διαπιστώθηκε από τις διερευνητικές επαφές ούτε η Attica bank ούτε το ελληνοαμερικανικό fund το waterfall Capital investors μπορούσαν να καταβάλλουν τόσα κεφάλαια.
2)Οι μικρές τράπεζες έχει αποφασισθεί να μην οδηγηθούν στο ΤΧΣ απευθείας αλλά τα κεφάλαια του Ταμείου να είναι προς αξιοποίηση μόνο για τις μεγάλες τράπεζες.
Επίσης υπάρχουν δάνεια τα οποία χρήζουν επιπρόσθετων εξασφαλίσεων.
Η ΤτΕ αποφάσισε ορθά να υλοποιήσει ένα βήμα σημαντικής εξυγίανσης της Proton bank.
3) Η ΤτΕ προφανώς επέλεξε αυτή την λύση συμβάλλοντας μεταξύ των άλλων στην σταθερότητα του συστήματος και μέσω αυτής της λύσης αργότερα μπορεί να υπάρξει ένας ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός από το ΤΧΣ.
Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί;
Σήμερα επίσημα ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας υπαγωγής της Proton bank σε μεταβατική τράπεζα Bridge bank.
Η τράπεζα θα διαχωριστεί σε good και bad bank σε καλή και κακή τράπεζα.
Η καλή τράπεζα που θα περιλαμβάνει το 75% της σημερινής Proton bank θα ενισχυθεί κεφαλαιακά από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Το ύψος της αύξησης θα εξαρτηθεί από το τελικό ενεργητικό, τα assets που θα διατηρηθούν προφανώς θα είναι πολύ λιγότερα των 470 εκατ ευρώ. Πιθανότατα το ύψος της αύξησης κεφαλαίου θα είναι 200-220 εκατ ευρώ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα αξιοποιηθούν τόσο το tier 2 ομολογιακό όπως και το ομολογιακό μετατρέψιμο σε μετοχές που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε από τις 4 τράπεζες. Ωστόσο είναι πιθανό τα ομολογιακά να πάνε στην Bad Bank.
Η τιμή της αύξησης μπορεί να υλοποιηθεί στα 5 ευρώ ανά μετοχή.
Όπως αναφέρεται στο νέο νόμο για το ΤΧΣ η αύξηση κεφαλαίου μπορεί να υλοποιηθεί σε τιμή πολύ χαμηλότερη του μέσου όρου εκείνη της περιόδου που θα υλοποιηθεί η αύξηση κεφαλαίου, ωστόσο στην περίπτωση της νέας Proton bank θα πρόκειται για νέα τράπεζα.
Στις 7 Οκτωβρίου η μετοχή της Proton bank έκλεισε στα 0,18 ευρώ με ονομαστική αξία 0,30 ευρώ.
Από την στιγμή που η Proton bank θα διχοτομηθεί παύει να ισχύει η ονομαστική αξία και θα επανακαθοριστεί όταν θα καθοριστεί και η τιμή της  αύξησης κεφαλαίου.
Η κακή τράπεζα στην οποία θα υπαχθούν όλα τα προβληματικά assets της Proton bank κυρίως δάνεια που δεν έχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις περίπου 500-600 εκατ ευρώ,  θα χρηματοδοτηθεί από το ΤΧΣ και προφανώς η ΤτΕ θα είναι άτεγκτη ώστε να αυξηθούν οι εξασφαλίσεις στα δάνεια.
Η παλαιά Proton bank θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης από ειδικό εκκαθαριστή  που διόρισε  η ΤτΕ τον κ Δεληπέτρο. Είναι σημαντικό να τονιστει ότι τα προβληματικά δάνεια παρέμειναν στην Proton bank παραμένουν απαιτητά και στην είσπραξη τους θα βοηθήσει και η νέα Proton bank.
Οι παλαιοί μέτοχοι χάνουν τα επενδεδυμένα κεφάλαια τους καθώς όπως ορίζει ο νόμος οι μετοχές των παλαιών μετόχων ακυρώνονται.
Ωστόσο οι παλαιοί μέτοχοι μπορεί να κάνουν χρήση της παραγράφου 63Ζ με βάση την οποία δύνανται να ζητήσουν οικονομική αποκατάσταση λόγω της διαγραφής των μετοχών από τον προιόν της εκκαθάρισης.
Τι θα συμβεί με τους εργαζόμενους;
Οι εργαζόμενοι της Proton bank με τις συμβάσεις τους μεταφέρονται στην Good Bank στην καλή τράπεζα κατ΄ ουσία συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς προβλήματα.
Οι καταθέσεις από αυτή την διαδικασία κινδυνεύουν;
Οι καταθέσεις από αυτή την διαδικασία είναι οι πλέον εξασφαλισμένες στο ακέραιο.... Η ΤτΕ επέλεξε την λύση της μεταβατικής τράπεζας για να μπορέσει να διασφαλίσει το 100% των καταθέσεων.
Υπό την ομπρέλλα του ταμείου οι καταθέτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν.
Τα χρήματα τους δεν κινδυνεύουν.
Ο νομοθέτης υποστηρίζει ότι το ΤΕΚΕ το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων παύει να ισχύει και ουσιαστικά το κράτος έρχεται να προστατεύσει το 100% των καταθέσεων.
Οι καταθέσεις είναι εξασφαλισμένες.
Ποιος θα διοικεί την νέα καλή  Proton bank και τι θα γίνει με την παλαιά  Proton bank;
Την νέα Proton bank θα την  διοικεί ο Στ. Παπαγεωργίου πρώην διευθύνων σύμβουλος της FBBank,  με την συμμετοχή έμπειρων τραπεζικών στελεχών.
Με βάση τους σχεδιασμούς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχει την δυνατότητα σε διάστημα έως και 2 χρόνια να πωλήσει τις κοινές μετοχές μέσω διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού.
Η ΤτΕ σε συνεργασία με το ΤΧΣ ίσως να επισπεύσουν την διαδικασία και η πώληση της καλής Proton bank να πραγματοποιηθεί λίγους μήνες αργότερα.
Τι σημαίνει η λύση της καλής τράπεζας και του ΤΧΣ;
Διασφαλίζεται η χρηματοπιστωτική σταθερότητα στην χώρα, η νέα τράπεζα μπορεί να πωληθεί εξυγιασμένη σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο τράπεζα ή fund στο καλύτερο δυνατό τίμημα.
Επιδώξη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σύμφωνα με πηγές του ταμείου είναι όταν η τράπεζα εξυγιανθεί να προχωρήσει σε διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό εξασφαλίζοντας το μέγιστο τίμημα. Η λύση αυτή επιτρέπει σε οποιδήποτε ενδιαφερόμενο που πληρεί τα κριτήρια της ΤτΕ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.
Τι θα συμβεί με τα δάνεια;
Το μεγαλύτερο ποσοστό των δανείων της Proton bank (λιανικής και επιχειρηματικά) μεταφέρονται στην νέα τράπεζα χωρίς να αλλάζουν οι δανειακές συμβάσεις.
Τι θα συμβεί με τα δάνεια Λαυρεντιάδη;
Τα δάνεια παραμένουν απαιτητά τόσο από την καλή όσο και από την κακή τράπεζα.
Η ΤτΕ θα ζητήσει περισσότερες εμπράγματες εξασφαλίσεις για όλα τα δάνεια. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα; μέρος των δανείων αυτών εξυπηρετείται κανονικά.

Η ανακοίνωση της Proton Bank

Σε ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 3601/2007, ετέθη η Proton Bank μετά από ανάκληση της άδειας λειτουργίας από την 20/9.10.2011 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΦΕΚ Β΄ 2246/09-10-2011).
Ειδικός Εκκαθαριστής διορίστηκε ο κ. Δημήτριος Δεληπέτρος του Ιωάννη. Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι δύνανται να επικοινωνήσουν με τον κο Χρήστο Αβραμίδη, τηλ. επικοινωνίας +30 210 6970654.

H επίσημη ανακοίνωση της ΤτΕ

Κατόπιν εισήγησης της Τράπεζας της Ελλάδος, το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στην εφαρμογή του νέου νόμου περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων στην Τράπεζα Proton. Με βάση το νόμο αυτό, ιδρύθηκε «καλή τράπεζα», στην οποία μεταφέρθηκαν το σύνολο των καταθέσεων (ιδιωτών, τραπεζών και Δημοσίου) και το υγιές ενεργητικό (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της παλαιάς τράπεζας.
Η νεοϊδρυθείσα «καλή τράπεζα», η οποία θα λειτουργεί υπό το σήμα Proton, έλαβε άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος και ενισχύθηκε από το Σκέλος Εξυγίανσης του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παρέσχε τα απαιτούμενα κεφάλαια στην «καλή τράπεζα» και αποτελεί τον μοναδικό μέτοχό της.
Η «καλή τράπεζα» είναι κεφαλαιακά ισχυρή, καθώς ο Δείκτης Κεφαλαιακής Επάρκειας υπερβαίνει σημαντικά το εποπτικό όριο 8%, και έχει πρόσβαση σε ρευστότητα από το Ευρωσύστημα μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος. Διαθέτει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του Ελληνικού Δημοσίου, της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Η άδεια της παλαιάς τράπεζας ανακλήθηκε και η τράπεζα τίθεται σε εκκαθάριση. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κ. Δημήτριος Δεληπέτρος. Από το προϊόν της εκκαθάρισης θα ικανοποιηθούν απαιτήσεις τρίτων κατά τη σειρά προτεραιότητας που ορίζει ο νόμος, με πρώτες τις απαιτήσεις του Σκέλους Εξυγίανσης του ΤΕΚΕ και τελευταίες τις απαιτήσεις των μετόχων.
Με την εφαρμογή των νέων διατάξεων περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων διασφαλίζονται όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών της τράπεζας και η αδιάκοπη συνέχεια των εργασιών, οι οποίες υποστηρίζονται από το υπάρχον προσωπικό. Η νέα τράπεζα Proton απαλλαγμένη πλέον από τις αδυναμίες του παρελθόντος, είναι υγιής και συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.
Το www.bankingnews.gr αποκάλυψε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου το σχέδιο της ΤτΕ για την Proton bank

Το κείμενο που έχει κυκλοφορήσει ανέφερε....

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 63 Ε – ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΜΗΜΑ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 4.10.2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΔΕΚΑΤΗΣ ΕΝΑΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 6Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ___ ΠΡΩΙΝΗ.

Στην Αθήνα σήμερα , 6 Οκτωβρίου 2011, ώρα ___ π.μ. η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, στην οποία παραβρέθηκαν οι ακόλουθοι:
κος Γ. Προβόπουλος, Διοικητής, πρόεδρος και μέλη της κα Ε. Δενδρινού- Λαυρή και κος Ι. Παπαδάκης, Υποδιοικητές, κος Ε. Ζερβουδάκης, Διευθυντής – Σύμβουλος, κοςς. Π. Αδαμόπουλος, κος Θ. Αλεξανδράκης, κα Β. Ζάκκα και κος Ι. Γούσιος, Διευθυντές και κος Χ. Βογιατζής, Αναπλ. Διευθυντής.
Παραβρέθηκε επίσης ως Γραμματέας η κα Α. Καζακοπούλου, Τμηματάρχης.

Συνεδρίαση

Θέμα 1:   Υπαγωγή του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» στα μέτρα εξυγίανσης των άρθρων 63Γ – 63 του ν. 3601/2007, όπως ισχύει.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, αφού έλαβε υπόψη:

α) το ν. 3601/2007 «Ανάληψη και άσκηση δραστηριοτήτων από τα πιστωτικά ιδρύματα, επάρκεια ιδίων κεφαλαίων των πιστωτικών ιδρυμάτων και των επιχειρήσεων παροχής επενδυτικών υπηρεσιών και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 178), όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του  με τον ν.  4021/2011 (ΦΕΚ Α΄ 218) και ιδιαίτερα τα άρθρα 63 Β -63 Ε αυτού.

β) την απόφαση ΕΠΑΘ 15/1/19.8.2011, «Διορισμός επιτρόπου στο πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία «PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» ΦΕΚ (Β΄ 1850).

γ) την από 22.9.2011 έκθεση του Επιτρόπου στο πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία «PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.», σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχείο β) απόφαση.

δ)  το από 5.10.2011 εισηγητικό σημείωμα της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος αναφορικά με την αναγκαιότητα υπαγωγής του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» στα μέτρα εξυγίανσης του ν. 3601/2007,

ΕΠΕΙΔΗ

i) το πιστωτικό ίδρυμα με την επωνυμία «PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» αδυνατεί να αυξήσει τα κεφάλαιά του , δεδομένου ότι προς εκπλήρωση των υποχρεώσεών του εκ του άρθρου 27 του ν. 3601/2007 θα έπρεπε να αυξήσει τα κεφάλαιά του κατά πεντακόσια δεκαέξι εκατομμύρια ευρώ  (€ 516.000.000), η δε αποφασισθείσα  την 23.5. 2011 αύξηση κεφαλαίου κατά πενήντα εκατομμύρια ευρώ (€ 50.000.000), η οποία ούτως ή άλλως ήταν πλήρως ανεπαρκής ενόψει των μεταγενέστερων ευρημάτων του Επιτρόπου και της Τραπέζης της Ελλάδος, που οδηγούν σε εκτίμηση αναμενομένης ζημίας για επισφαλή δάνεια ανερχόμενης σε τετρακόσια εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ (€ 470.000.000) πέραν των διενεργηθεισών από το ίδιο το πιστωτικό ίδρυμα προβλέψεων , δεν θα επιτύχει, όπως προκύπτει από την από 22.9.20111 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του πιστωτικού ιδρύματος  να προτείνει στη γενική συνέλευση την ανάκληση της απόφασης περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και συνεπώς συντρέχει λόγος εφαρμογής της περίπτωσης iv  του στοιχείου α΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ν. 3601/2007.

ii) βάσει της κατά τα ανωτέρω ανεπάρκειας των ιδίων κεφαλαίων του και της συνακόλουθης έλλειψης ρευστότητας , διαφαίνεται ότι αυτό το πιστωτικό ίδρυμα δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδίως έναντι των καταθετών του, οπότε και συντρέχει επίσης αιτία εφαρμογής του στοιχείου γ της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του ν. 3601/2007.

iii) διαφαίνεται αδυναμία του ως άνω πιστωτικού ιδρύματος να ανακάμψει, δεδομένου αφενός ότι αυτό ανταποκρίθηκε ανεπαρκώς στις υποδείξεις της Τράπεζας της Ελλάδος, να προβεί σε σημαντική μείωση του υπολοίπου πιστοδοτήσεων, επιτυγχάνοντας περιορισμένη μείωση της επέκτασής του μόνο κατά 4,5% το πρώτο εξάμηνο του 2011 και αφετέρου η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά καθιστά ανέφικτη τη μείωση ή υποκατάσταση των δανειακών υποχρεώσεων των πελατών της, η δε αποτυχία της αύξησης κεφαλαίου καταδεικνύει την έλλειψη εμπιστοσύνης των επενδυτών στην ικανότητά του προς ανάκαμψη.

iv) οι συνολικές καταθέσεις στο ως άνω πιστωτικό ίδρυμα ανέρχονται σε ποσό ενός δισεκατομμυρίου πεντακοσίων είκοσι εννέα εκατομμυρίων ευρώ (€ 1.529.000.000.), εκ των οποίων____________ ευρώ (χ.000.000) είναι το εγγυημένο από το ΤΕΚΕ μέρος, σύμφωνα με το άρθρο 9. του ν. 3746.2009.

v) το ως άνω πιστωτικό ίδρυμα έχει αναλάβει υποχρεώσεις ανερχόμενες σε εκατόν είκοσι εκατομμύρια ευρώ (€ 120.000.000) έναντι άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων.

vi) δεδομένης της αναταραχής στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα από το 2008 έως σήμερα και της παρούσας δυσμενούς δημοσιονομικής και οικονομικής συγκυρίας στην Ελλάδα, η εμπιστοσύνη του κοινού στη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία  του χρηματοπιστωτικού συστήματος εκτιμάται ότι θα κλονιστεί από τη θέση σε ειδική εκκαθάριση του ως άνω πιστωτικού ιδρύματος . Ειδικότερα, η θέση του εν λόγω πιστωτικού ιδρύματος σε ειδική εκκαθάριση, η οποία προβάλλει, εν όψει της αδυναμίας ανάκαμψής του, ως μόνη εναλλακτική λύση στην ένταξή του στα μέτρα εξυγίανσης, και η οποία θα ήταν δυνατή λόγω της συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 8 παρ. 1 στοιχ. α περίπτ. Iv και στοιχ. γ του ν. 3601/2007, θα προκαλούσε λόγω της οριστικής παύσης της λειτουργίας της επιχείρησης του πιστωτικού ιδρύματος, καθώς και της απώλειας του μη καλυπτόμενου κατά του ν. 3746/2009 μέρους των καταθέσεων πολύ μεγαλύτερο αυξημένο κίνδυνο αποσταθεροποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και κλονισμού της εμπιστοσύνης των καταθετών σε αυτό από την παρούσα απόφαση και επομένως δεν αποτελεί εναλλακτικό μέτρο ισοδύναμου αποτελέσματος.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
συνεκτιμώντας την αδυναμία του εν λόγω πιστωτικού ιδρύματος να ανακάμψει, την έλλειψη εμπιστοσύνης των επενδυτών στην ικανότητά του προς ανάκαμψη, καθώς και τον κίνδυνο κλονισμού της εμπιστοσύνης των καταθετών και την αναγκαιότητα για την αποτροπή της αστάθειας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η οποία θα προκύψει σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμών του εν λόγω πιστωτικού ιδρύματος.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
να προβεί στις κατά νόμον απαιτούμενες ενέργειες για την υπαγωγή του εν λόγω πιστωτικού ιδρύματος σε μέτρα εξυγίανσης , όπως αυτά ορίζονται με τα άρθρα 63 Δ και 63 Ε του ν. 3601/2007, όπως ισχύει:

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΤΑ ΜΕΛΗ        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πέτρος Λεωτσάκος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης