Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Αιχμηρή κατοχύρωση κερδών και πτώση -8% στη Folli Follie μετά τα διαρκή υψηλά 7ετίας – Αυξημένος όγκος

tags :
Αιχμηρή κατοχύρωση κερδών και πτώση -8% στη Folli Follie μετά τα διαρκή υψηλά 7ετίας – Αυξημένος όγκος
Αιχμηρή κατοχύρωση κερδών λαμβάνει χώρα σήμερα στη Folli Follie, μετά τα διαρκή υψηλά 7ετίας και το μπαράζ ανόδου χωρίς διόρθωση...
(upd2 Μετά το εντυπωσιακό σερί ανόδου και τα διαρκή υψηλά 7ετίας η μετοχή της Folli Follie δέχεται ισχυρές πιέσεις σήμερα φτάνοντας να χάνει έως και 11,31% πέφτοντας μάλιστα στο χαμηλό των 29,71 ευρώ, πριν ανακάμψει μερικώς...
Πλέον, ο τίτλος βρίσκεται στα 31 ευρώ με πτώση -7,46% και αυξημένο όγκο που φτάνει στα 264.000 τεμάχια με το τζίρο σστα 8,3 εκατ. ευρώ. Φαίνεται ότι κάποιο ισχυρό χαρτοφυλάκιο προχωρά σε… βίαιη κατοχύρωση κερδών!
Ο τίτλος της Folli Follie έχει κατέλθει στα 30,29 ευρώ με πτώση -9,58% με τον όγκο ήδη να ξεπερνά τα 170.000 τεμάχια…
Θυμίζουμε ότι και χθες ο τίτλος της Folli Follie δέχτηκε πιέσεις σε ποσοστό -2,62%.
Η μετοχή την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στο υψηλό 7ετίας και στα 34,40 ευρώ, με διαρκές ράλι διετίας, όντας μαζί με τις ΟΤΕ και ΔΕΗ οι πιο κερδοφόρες μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου από το ναδίρ 22,5 ετών του καλοκαιριού του 2012.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 19 Μαΐου του 2014 ο τίτλος της Folli Follie κερδίζει +46%, ενώ από το χαμηλό των 3,30 ευρώ που βρέθηκε ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012, ήτοι στις 24/5/2012 ενισχύεται σε ποσοστό +915%!
Θυμίζουμε ότι ο όμιλος Folli Follie είναι από τις ελάχιστες εισηγμένες με πωλήσεις που ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ ετησίως πλέον, ενώ είναι από τους πλέον διεθνοποιημένους ομίλους, καθώς άνω του 70% των πωλήσεών του προέρχεται από διεθνείς δραστηριότητες…
Η Folli Follie την τελευταία 10ετία έχει υπερδιπλασιάσει το επιχειρηματικό της εκτόπισμα τόσο μέσω πολύ στρατηγικών διεθνών κινήσεων, όσο και μέσω εξαγορών σε εγχώριο επίπεδο.
Ο όμιλος που ξεκίνησε από ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το 1982, έχει παρουσία πλέον σε 28 χώρες, με τις πωλήσεις από το εξωτερικό να αντιπροσωπεύουν άνω του 70% του συνολικού τζίρου της. Μάλιστα, είναι από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες με αξιοσημείωτη παρουσία σε χώρες όπως Ιαπωνία και Κίνα, όπου η Folli Follie αριθμεί σήμερα περίπου 75 και 108 σημεία πώλησης αντίστοιχα. Παράλληλα, έχει παρουσία στους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους των πιο κοσμοπολίτικων πόλεων του κόσμου: Λονδίνο (New Bond Street), Χονγκ Κονγκ (Central), Νέα Υόρκη (Prince Street, Madison Avenue), Ντουμπάι, Αθήνα, Πεκίνο, Σεούλ, Χονολουλού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης