Χρηματιστήριο

Ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες για την έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής – Συνελήφθη αστυνομικός στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο – Ήταν πρώην «φρουρός» του βουλευτή Μπαρμπαρούση – Εντοπίστηκε εξοπλισμός των ΜΑΤ σε γραφεία της Χρυσής Αυγής!

tags :
Ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες για την έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής – Συνελήφθη αστυνομικός στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο – Ήταν πρώην «φρουρός» του βουλευτή Μπαρμπαρούση – Εντοπίστηκε εξοπλισμός των ΜΑΤ σε γραφεία της Χρυσής Αυγής!
Νέα τροπή λαμβάνουν οι δικαστικές και αστυνομικές έρευνες για την έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής, καθώς στα περιθώριο ελέγχων των αρχών στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ακροδεξιού κόμματος στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας αστυνομικός υπάλληλος.
Ειδικότερα, οι άνδρες της αστυνομίας, πραγματοποιώντας έλεγχο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, εντόπισαν εξοπλισμό των ΜΑΤ, ένα αστυνομικό πηλίκιο αλλά και αστυνομικά φυσίγγια.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν στον απόηχο των ελέγχων, έναν αστυνομικό υπάλληλο, ο οποίος βρισκόταν εντός της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Ο εν λόγω αστυνομικός υπάλληλος υπαγόταν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, καθώς εν εξελιξεί βρίσκεται έρευνα για την συμμετοχή του σε επεισόδια στην πόλη του Αγρινίου, όπου πρωταγωνίστησαν μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ο αστυνομικός υπάλληλος τελούσε τότε, μέλος της φρουράς του τοπικού βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, Κ. Μπαρμπαρούση.
Στο περιθώριο των ερευνών, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και τα εξής ευρήματα:
-    30 ασπίδες
-    2 κράνη
-    10 δάδες
-    11 σημαίες
-    Λοστάρια
-    Τσεκούρι
-    Αστυνομικό πηλίκιο
-    Αστυνομικός εξοπλισμός
-    Αστυνομικά φυσίγγια

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης