Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΕΚΤ: Παρατείνει για έναν ακόμη χρόνο τη συμφωνία swap για τη διάθεση ρευστότητας με τη Bank of England - Σε ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 το μέτρο

tags :
ΕΚΤ: Παρατείνει για έναν ακόμη χρόνο τη συμφωνία swap για τη διάθεση ρευστότητας με τη Bank of England - Σε ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 το μέτρο
Την παράταση, κατά 12 μήνες ακόμη, της συμφωνίας swap με την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας (Bank of England), για τη διάθεση ρευστότητας, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
"Η συμφωνία swap με την Bank of England ανανεώνεται για έναν ακόμη χρόνο, ήτοι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2014", αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΚΤ.
Υπενθυμίζεται εδώ πως η συμφωνία swap για τη διάθεση ρευστότητας μεταξύ ΕΚΤ και BOE τέθηκε σε ισχύ τον Δεκέμβριο του 2010, στην κορύφωση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ αποφάσισε, κατόπιν συμφωνίας με τη BOE, να παρατείνει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2014 τη συμφωνία swap για τη χορήγηση ρευστότητας", τονίζει επίσης στην ανακοίνωσή της η ΕΚΤ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης