Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Παρέμβαση της γερμανικής αριστεράς (Die Linke) στο ελληνικό ζήτημα - Να επιβληθεί φόρος 50% σε όλους τους Έλληνες πλουσίους με περιουσία άνω του 1 εκατ. ευρώ - Μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για τυχόν τρίτο δάνειο

tags :
Παρέμβαση της γερμανικής αριστεράς (Die Linke) στο ελληνικό ζήτημα - Να επιβληθεί φόρος 50% σε όλους τους Έλληνες πλουσίους με περιουσία άνω του 1 εκατ. ευρώ - Μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για τυχόν τρίτο δάνειο
(upd) Τη δική του πρόταση για τη διευθέτηση του ελληνικού ζητήματος καταθέτει το κόμμα της αριστεράς στη Γερμανία, το Die Linke.
Σύμφωνα με το γερμανικό αριστερό κόμμα, η Ελλάδα θα πρέπει να επιβάλλει φόρο 50% σε όλους τους Έλληνες πλουσίους, που διαθέτουν περιουσία άνω του 1 εκατ. ευρώ.
"Υπάρχουν κάποια άλλα βήματα που πρέπει να γίνουν προτού ξεκινήσει επισήμως η συζήτηση για νέο, τρίτο δάνειο προς την Ελλάδα", τονίζει σε δηλώσεις του ο Bernd Riexinger, επικεφαλής του κόμματος της γερμανικής αριστεράς, Die Linke.
Ποια είναι τα βήματα αυτά;
Κατά τον Γερμανό βουλευτή, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει αφενός να επιβάλλει φόρο 50% σε όλες τις περιουσίες άνω του 1 εκατ. ευρώ. Αφετέρου, συνεχίζει ο ίδιος, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε όλα τα περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα άνω του 1 εκατ. ευρώ που κατέχουν στο εξωτερικό οι Έλληνες να συγκριθούν με τις ελληνικές λίστες των φοροφυγάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης