Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας βάζουν τα «γιορτινά» τους!

Οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας βάζουν τα «γιορτινά» τους!
Προσφέρουν επιπλέον go4more πόντους στους κατόχους τους με κάθε συναλλαγή τους σε επιλεγμένους συνεργάτες
Η εορταστική περίοδος έχει αρχίσει...
Το σκηνικό στην πόλη έχει μεταμορφωθεί με εορταστικούς στολισμούς και πολύχρωμες βιτρίνες που υπενθυμίζουν σε όλους ότι έρχονται οι γιορτές.
Η ανταλλαγή των δώρων που γεμίζουν χαμόγελα μικρούς και μεγάλους έχει ήδη αρχίσει και η Εθνική Τράπεζα δεν μπορούσε να μην έχει φορέσει τα γιορτινά της, ώστε να μοιράσει τα δικά της δώρα.
Ειδικότερα, οι κάτοχοι των καρτών της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να κερδίσουν go4more πόντους έως και τις 15 Ιανουαρίου 2024, σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος!
Έτσι, όσοι θέλουν τα πιο λαμπερά δώρα για τους αγαπημένους τους, το go4more της Εθνικής Τράπεζας είναι εδώ, για να καλύψει τις ανάγκες τους.

Δώρα για μικρούς και μεγάλους

Στα καταστήματα Hondos Center και στο www.hondoscenter.com οι αγορές γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές, αφού υπάρχουν μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και μόδας για όλους. Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως και τις 31/12, κερδίζετε το 10% της αξίας των αγορών σε go4more πόντους.
Ακόμα, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο www.moustakastoys.gr υπάρχουν αμέτρητες επιλογές παιχνιδιών, που μπορούν να προσφέρουν χαρά και να χαρίσουν χαμόγελα σε όλους.
Κι αυτό διότι με αγορά αξίας 30 ευρώ και άνω, έως 31/12, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζουν το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους.
app-artboard-go4more-Moustakas_756x380.png
Μοναδικά δώρα τεχνολογίας για όλους

Φέτος, γίνετε ο πιο κουλ Άγιος Βασίλης κάνοντας μοναδικά δώρα τεχνολογίας στους αγαπημένους σας! Επισκεφτείτε τα καταστήματα COSMOTE και Γερμανός ή και τα eshop τους, βρείτε δώρα τεχνολογίας για όλους και κερδίστε το 15% της αξίας των συναλλαγών σας κάνοντας αγορές αξίας 399 ευρώ και άνω με τις κάρτες της Εθνικής έως και 31/12!

Πιο ζεστές γιορτές

Και για να γεμίσει ζεστασιά το σπίτι τις κρύες μέρες του χειμώνα, οι κάτοχοι των καρτών της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από τα επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more έως και τις 15/01/2024, κερδίζοντας περισσότερα προνόμια. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για αγορά πετρελαίου αξίας 500 ευρώ και άνω, το 6% της αξίας της συναλλαγής μετατρέπεται σε go4more πόντους, ενώ υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
Επίσης, με χρήση χρεωστικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, το 3% της αξίας της συναλλαγής «επιστρέφει» σε go4more πόντους.

Όλα είναι έτοιμα, λοιπόν, για τις πιο λαμπερές γιορτές, παρέα με το go4more!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το nbg.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης