Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μυλωνάς (Εθνική) στο ΧΑ: Ελπίζω σύντομα να είμαστε ξανά εδώ - Ψήφος εμπιστοσύνης σε οικονομία, τράπεζες

Μυλωνάς (Εθνική) στο ΧΑ:  Ελπίζω σύντομα να είμαστε ξανά εδώ - Ψήφος εμπιστοσύνης σε οικονομία, τράπεζες
Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής υπογράμμισε ότι οι επενδυτές δεν αγόρασαν τις μετοχές της τράπεζας με σκοπό την κερδοφορία
Σχετικά Άρθρα
«Συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας και περιμένουμε να είμαστε ξανά εδώ σύντομα», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παύλος Μυλωνάς, στην τελετή έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφερόμενος στη διάθεση και των υπολοίπων μετοχών της Εθνικής τράπεζας που κατέχει το ΤΧΣ.
«Η αγορά έδειξε εμπιστοσύνη στη χώρα, στην οικονομία, στο τραπεζικό σύστημα, αντανακλώντας την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει», ανέφερε ο κ. Μυλώνας, σχολιάζοντας το επιτυχημένο placement.

Γιατί επένδυσαν στην Εθνική

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής υπογράμμισε μιλώντας με δημοσιογράφους, ότι οι επενδυτές δεν αγόρασαν τις μετοχές της τράπεζας με σκοπό την κερδοφορία, αλλά επένδυσαν για τη δουλειά που έχει γίνει με το να είναι η πρώτη ψηφιακή τράπεζα, για την αναδιάρθωση του δικτύου καταστημάτων.
Η τελετή έναρξης στο χρηματιστήριο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιτυχούς ολοκλήρωσης διάθεσης μέσω Προσφοράς ποσοστού 22% των υφιστάμενων μετοχών από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Κοντόπουλος (ΧΑ): Σταθμός για την ελληνική κεφαλαιαγορά

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Γ. Κοντόπουλος επεσήμανε ότι αποτελεί σταθμό για την ελληνική κεφαλαιαγορά η επιτυχής διάθεση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας και σημείωσε ότι οι αιτήσεις των Ελλήνων ιδιωτών επενδυτών στη δημόσια προσφορά της Εθνικής, προσέγγισαν τις 7.500. Από αυτές οι 765 αποτελούν νέες μερίδες που άνοιξαν για την εγγραφή στο placement της Εθνικής και οι 315 αφορούν στην ενεργοποίηση αδρανών κωδικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης