Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank: Ιστορική η συμφωνία με UniCredit

Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank: Ιστορική η συμφωνία με UniCredit
Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank χαιρετίζει αυτή τη συμφωνία
Σχετικά Άρθρα
Ως την πιο θετική εξέλιξη για την Alpha Bank και φυσικά για το σύνολο των εργαζομένων του Ομίλου, χαρακτηρίζει ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank την «υποβολή προσφοράς από την UniCredit προς το ΤΧΣ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών που κατέχει σήμερα στην Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών με παράλληλη συγχώνευση των θυγατρικών στη Ρουμανία».
Παράλληλα, σημειώνει ότι «η μεγάλη αυτή συμφωνία είναι η πιο μεγάλη επένδυση από χρηματοπιστωτικό οργανισμό του εξωτερικού που γίνεται στην Ελλάδα μετά από 17 χρόνια.
Η συνεργασία Alpha Bank και Uni Credit σημαίνει εισαγωγή τεχνογνωσίας και προσφοράς νέων προϊόντων σε όλα τα επίπεδα. Τώρα πια η Alpha Bank επανέρχεται στη θέση που της ανήκει δηλ. του πρωταγωνιστή στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα. Παράλληλα διευρύνονται οι θέσεις μας στο εξωτερικό με τη συγχώνευση των δύο Τραπεζών στη Ρουμανία που αναδεικνύουν την Τράπεζα στις κυρίαρχες τραπεζικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια».
Και καταλήγει «με την ανακοίνωση αυτής της τεράστιας συμφωνίας ένα είναι βέβαιο: Οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank έχουν προοπτική και ρόλο στην επόμενη μέρα διασφαλίζοντας στην πράξη τα επαγγελματικά τους συμφέροντα. Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank χαιρετίζει αυτή τη μεγάλη συμφωνία και συγχαίρει δημόσια τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βασίλη Ψάλτη και το επιτελείο του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης