Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας με τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας

Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας με τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας
Οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες έρχονται για να προσθέσουν αξία σε κάθε συναλλαγή με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους

Τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα, προσφέροντας ευελιξία και ακόμα περισσότερες επιλογές στις καθημερινές συναλλαγές.
Στόχος είναι να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των καταναλωτών -με την πραγματοποίηση αγορών και πληρωμών χωρίς τη χρήση μετρητών- αλλά και οι αυξημένες ανάγκες τους, λόγω της εκτόξευσης των τιμών.
Οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έρχονται για να προσθέσουν αξία σε κάθε συναλλαγή, καθώς διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και προσωπικές επιθυμίες.
Επιπλέον, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποια κάρτα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, ανεξάρτητα από το οικονομικό τους προφίλ, και να τη διαχειριστούν εύκολα μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Εθνικής Τράπεζας (Internet και Mobile Banking).
καμπανια_καρτών_bookstore_1200x630_cards_-_Copy_3.jpg
Κάρτα Silver για όλες τις καθημερινές συναλλαγές


Αναλυτικά, η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες καθημερινές λύσεις πληρωμών, για την εξόφληση των λογαριασμών, αλλά και για όλες τις ανάγκες.
Η κάρτα Silver διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, που μπορούν να εξαργυρωθούν στις επόμενες αγορές σε ένα δίκτυο 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να πληρώνει λιγότερο ή και καθόλου.
Ο κάτοχος της κάρτας Silver έχει τον απόλυτο έλεγχό της ανά πάσα στιγμή, καθώς έχει τη δυνατότητα να τη διαχειριστεί online μέσα από το Internet και Mobile Βanking της Εθνικής Τράπεζας.
Έτσι μπορεί να παρακολουθεί τις συναλλαγές που κάνει με την κάρτα του, να διαχειρίζεται το όριό της, να δηλώσει τυχόν απώλεια ή κλοπή της κλπ.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κάρτα Gold κάνει την κάθε στιγμή μια ξεχωριστή εμπειρία
καμπανια_καρτών_opera_1200x630_card.jpg
Η πιστωτική κάρτα Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει επιπλέον προνόμια. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των 7.000 ευρώ το χρόνο στη συνέχεια.
Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να προσφέρει στον κάτοχο της κάρτας εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο προνομίων.
Ωστόσο, τα προνόμια της Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε στιγμή.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάρτα Black για μοναδικά προνόμια

καμπανια_καρτών_geuma_1200x630_cards.jpg
Η πιστωτική κάρτα Black προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε κάθε συναλλαγή, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποκλειστικών προνομίων.
Ο κάτοχος της κάρτας Black απολαμβάνει δωρεάν ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, προστασία για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σας αγορά.
Επιπλέον, παρέχει δωρεάν την υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες.

Μοναδικές εμπειρίες

Οι νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας παρέχουν επιπλέον καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και  γαστρονομίας.
Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι συμμετέχουν σε κληρώσεις και μπορεί να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στη Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.
Για την απόκτηση μίας εκ των πιστωτικών καρτών, αρκεί η υποβολή αίτησης μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης