Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Επεκτείνεται στην Αθήνα η JP Morgan - Κέντρο Καινοτομίας με 50 εργαζόμενους

Επεκτείνεται στην Αθήνα η JP Morgan - Κέντρο Καινοτομίας με 50 εργαζόμενους
Nέο γραφείο στην Αθήνα θα ανοίξει η JP Morgan
Nέο γραφείο στην Αθήνα θα ανοίξει η JP Morgan, προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα.
Το γραφείο θα στεγάσει ένα νέο Εργαστήριο Καινοτομίας Πληρωμών (Payments Innovation Lab), για το οποίο η εταιρεία θα προσλάβει περίπου 50 άτομα για την έρευνα και ανάπτυξη πληρωμών σε τοπικό επίπεδο - συμπεριλαμβανομένων ειδικών σε προϊόντα και μηχανικούς.
Στο νέο γραφείο θα μεταφερθούν επίσης οι υπάλληλοι της JP Morgan που ήδη εδρεύουν στην Αθήνα και οι οποίοι εργάζονται στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, στην επενδυτική τραπεζική και στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και πλούτου, σύμφωνα με το Reuters.
«Θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της καινοτομίας των πληρωμών και η νέα μας έδρα στην Αθήνα θα αποτελέσει βασικό νευραλγικό κέντρο για την πρωτοποριακή μας εργασία στον τομέα της καινοτομίας των πληρωμών", δήλωσε ο Τάκης Γεωργακόπουλος, Global Head of JPMorgan Payments.
Οι προσλήψεις για το Εργαστήριο Καινοτομίας Πληρωμών θα ξεκινήσουν άμεσα, μεταξύ άλλων και για τον επικεφαλής του τμήματος.
«Η επένδυσή μας σε ένα νέο γραφείο και σε τοπικά, υψηλής εξειδίκευσης ταλέντα αποτελεί απόδειξη της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της JPMorgan στην Ελλάδα», δήλωσε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ανώτερος υπεύθυνος της τράπεζας για τη χώρα.
Η παρουσία της JPMorgan στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1968, όταν άνοιξε γραφεία στον Πειραιά και την Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης