Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

«Πράσινο φως» από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο ενημερωτικό δελτίο της Παγκρήτιας Τράπεζας

«Πράσινο φως» από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο ενημερωτικό δελτίο της Παγκρήτιας Τράπεζας

Όπως ανέφερε χθες (29/9) το bankingnews η διαδικασία θεωρείται τυπική μεν, με τις απαραίτητες προσαρμογές δε, αφού με βάση τα αποτελέσματα επηρεάζονται οριακά και οι κεφαλαιακοί δείκτες

Σχετικά Άρθρα

Στην έγκριση του περιεχομένου του Συμπληρώματος του από 5/9/2022 δημοσιευμένου ενημερωτικού δελτίου της Παγκρήτιας Τράπεζας για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, χωρίς την εισαγωγή των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προχώρησε κατά τη σημερινή 30/09/2022 του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 
Όπως μετέδιδε χθες (29/9) το bankingnews η διαδικασία θεωρείται τυπική μεν, με τις απαραίτητες προσαρμογές δε, αφού με βάση τα αποτελέσματα επηρεάζονται οριακά και οι κεφαλαιακοί δείκτες.
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η ΑΜΚ της Παγκρήτιας έχει πάρει παράταση έως τις 11 Οκτωβρίου 2022

Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε: 

  • Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της "RB ELLAKTOR HOLDING B.V." προς τους μετόχους της εταιρίας "REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3461/2006.
  • Την διαγραφή των μετοχών της εταιρίας "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ" από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του ν.3371/2005, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.
  • Την επιβολή συνολικού προστίμου πέντε χιλιάδων ευρώ (€5.000) στην εταιρία "BCASH GREECE INC PRIVATE CO" για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 30 (παρ. 1), του άρθρου 35 (παρ.1,2,3), του άρθρου 13 (παρ. 1(α) και 1(δ) ) σε συνδυασμό (σε κάποιες περιπτώσεις) με το άρθρο 12 (παρ. 1 β(αα)), λόγω αδυναμιών στην εφαρμογή των διαδικασιών που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο