Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τι απαντά στις αποκαλύψεις του Bankingnews η Attica Bank

tags :
Τι απαντά στις αποκαλύψεις του Bankingnews η Attica Bank
Είμαστε η μοναδική αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης, λέει η Attica Bank

Μετά τις αποκαλύψεις του Bankingnews για αυτά που συμβαίνουν στην Αttica Bank, η τράπεζα αποφάσισε να απαντήσει, ύστερα μάλιστα από μεγάλη καθυστέρηση.
Ωστόσο αποφεύγει να πάρει θέση για τα καίρια ζητήματα που έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας... καταφεύγοντας σε υπεκφυγές και αοριστολογίες.
Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, υπάρχουν αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από μερίδα του Τύπου, που περιέχουν μη έγκυρες πληροφορίες.
Ειδικότερα, «η Attica Bank ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητες της Τράπεζας και εκδίδεται από την ίδια αποτελεί μοναδική αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης.
Η Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση των προϋποθέσεων και απαιτήσεων που προβλέπονται στο νομοκανονιστικό πλαίσιο και στην πάγια τακτική της για άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, με εγκυρότητα και υπευθυνότητα, για οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά είτε τις οργανογραμματικές της δομές είτε τις δραστηριότητές της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις των οργάνων της Τράπεζας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης