Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Καραβίας (Eurobank) στο ΣΕΤΕ: Η τουριστική επιχειρηματικότητα πρωταγωνιστεί και στη φάση της ανάπτυξης

Καραβίας (Eurobank) στο ΣΕΤΕ: Η τουριστική επιχειρηματικότητα πρωταγωνιστεί και στη φάση της ανάπτυξης
Καραβίας: Με το Ταμείο Ανάκαμψης και τα άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, με εύρωστες τράπεζες και διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον μπορούμε σήμερα να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της χώρας και να βάλουμε τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα και περιβαλλοντική βιωσιμότητα
Λόγω της περιοδείας της διοίκησης στη Κρήτη που βρίσκεται σε εξέλιξη, το μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobankκ. Φωκίωνα  Καραβία στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένο και συνοψίζεται στα εξής:
«Η τουριστική επιχειρηματικότητα, που στήριξε την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης, πρωταγωνιστεί σήμερα και στη φάση της ανάπτυξης.
Η Eurobank, τράπεζα του τουρισμού, βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου για να χρηματοδοτήσει τις αναγκαίες επενδύσεις ώστε όλες οι επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, να αξιοποιήσουν το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγεται.
Με το Ταμείο Ανάκαμψης και τα άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, με εύρωστες τράπεζες και διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον μπορούμε σήμερα να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της χώρας και να βάλουμε τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Έτσι ώστε τα ρεκόρ που αναμένονται τη φετινή χρονιά να είναι μόνο η αρχή.
»

Eurobank: «Ισχυρή η δυναμική της Κρήτης» - Συνάντηση Διοίκησης με τον Περιφερειάρχη του νησιού

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της περιοδείας της Διοίκησης της Eurobank στην Κρήτη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας, είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την οποία συζήτησαν τις ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις και θέματα σχετικά με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας της Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών και υποστήριξης επενδυτικών πρωτοβουλιών.
Η Διοίκηση της Eurobankυπογράμμισε την ισχυρή δυναμική της Κρήτης και τη διαχρονική δέσμευση της Τράπεζας στην υποστήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->